Gyere, tanuljuk együtt a Drupalt

pp képe

Valószínűleg már gondolkodsz azon, hogy milyen újévi fogadalmat tegyél. A tanarurkerem.hu csapatával szakmai előmeneteled megválasztásában szeretnénk neked segíteni, ezért összegyűjtöttük, hogy milyen képzéseket indítunk az első félévben. Képzéseinkkel egyfajta ívet próbálunk meg felrajzolni, egy lehetséges irányt vázolni, ami mentén haladva hatékonyan tudsz haladni a különböző területek elmélyítésében.

Hagyományos képzéseink

Januárban Drupal Webmester alapozó képzéssel kezdünk, ahol megismerkedhetsz a Drupal alaprendszer lehetőségeivel, vagy rendszerezheted a Drupalról szóló már meglévő ismereteidet.

Februárban Drupal Sminkmester tanfolyamon a kedvenc rendszered testreszabásával ismerkedhetsz meg.

Márciusban Drupal Programozói ismeretekkel lehetsz gazdagabb, megtudhatod hogyan indulj el, ha igazán jó programozóvá akarsz válni, milyen kihívásokkal, feladatokkal kell megküzdened, milyen eszközöket, megoldásokat tudsz használni, hogy munkád még hatékonyabb legyen.

Májusban Drupal Views képzésünkön megtanulhatod, hogyan lehet különböző listákat, adminisztrációs felületeket, blokkokat és egyéb tartalmakat gyártani mindenfajta programozási ismeret nélkül, pusztán a Drupal felhasználói felületét használva.

Új képzéseink

Elindítjuk Drupal Üzemeltetés képzésünket is, melyben azokat a témaköröket járjuk körül, mely egy már működő, folyamatosan frissülő rendszer üzemeltetése során felmerülnek.

Verzió kezelés nélkül én ma már nem dolgozom, de azt tapasztaltam, hogy sokaknak ez még ismeretlen, ingoványos terület. Git alapozó képzésünkkel az a célunk, hogy aki még nem ismeri, az megismerje ezt a nagyszerű verziókezelő rendszert, akik pedig már ismerik, azok a már meglévő tudásukat stabilizálják, a jelenlegi ismereteiket elmélyítsék a segítségünkkel.

A Panels és a Page Manager olyan eszközök, amik nem hiányozhatnak egy Drupalista eszköztárából. Ezzel a képzésünkkel szeretnénk segíteni abban, hogy felvértezd magad olyan tudással ami segítségével, mindenfajta programozói tudás nélkül, tetszőleges oldalkialakítást hozhass létre a Drupal oldaladon.

Nyakunkon a Drupal 8, ami nagyban épít a Symfony keretrendszerre. Nincs idő tovább várni, bele kell vágni ennek a nagyszerű rendszernek a megismerésébe. Ez egyedül, támogató segítség nélkül elég nehéz, hisz jelentősen más programozói hozzáállást kíván meg ez a rendszer, mint amire szükségünk volt az eddigi Drupalos életünkben. Képzésünkkel reményeink szerint könnyedén megismered majd az alapokat, és egy olyan stabil bázist tudsz építeni, amire már könnyedén felhúzható a Drupal 8 új programozói ismeretei.

Egy kis karácsonyi ajándék

Mivel itt a karácsony, ezért szeretnénk kedveskedni bejelentésünk olvasóinak. Amennyiben még az idén jelentkezel valamelyik képzésünkre és felhasználód az alábbi kupont, a Résztvevő és a Profi csomagokat tagi áron veheted igénybe.

DHU-2014

Egy ember, egy kupont csak egyszer használhat fel.

tovább