Egyedi content template

agostonl képe

Sziasztok!

Van egy kész view, custcon néven ahol egy jól működő keresőmotor van. A találati listában linkelek a tartalomra a tartalom custcon nevű content type.
Próbáltam egyedi sminket készíteni ehhez a content type-hoz, de ha a page--custcon.tpl.php fájlt készítem el, akkor az a view-re vonatkozik. Nekem az kellene, hogy ha behívom a content-et, akkor arra legyen érvényes a template.

Előre is köszi.

Drupal verzió: 
agostonl képe

Senki?

0
-2
leonidasz képe

Nem értem mi köze egy node oldalhoz hogy van -e kereső van nincs. Ha node oldalt akarsz módosítani, ami-t gondolom egy ds view-al módosítottál, akkor a ds elnevezéssel kell létrehozni a tpl-t. De nem egyszerűbb panelsel megoldani? Ott is tudsz saját megjelenést létrehozni.

1
0
leonidasz képe

tompagabor képe

Valószínűleg a node--custcon.tpl.php nevű fájl kell neked.

A "modules/node/node.tpl.php" fájlt vedd alapnak, azaz azt másold át a saját sminkedbe, nevezd el a fenti néven, ürítsd a drupal cache-t és módosítsad kedved szerint.

Arra figyelj még, hogy ez a nézet töltődik be a tartalom előnézetekor és teljes nézetekor is. A $teaser változó értékétől függ, hogy előnézet vagy teljes nézet van-e. Ennek segítségével tudod a megfelelő nézetben formázni.

0
0
agostonl képe

Hali!

Valamit nagyon rosszul csinálok... de az már biztos, hogy nem értem.
A custcon view-ban a link "www.mydomain.com/hu/content/content_title" Az általad leírtakon végigmentem, de nem használja fel a node--custcon.tpl.php fájlt, ha megfeszülök sem.

0
0
agostonl képe

Namost odáig eljutottam, hogy a template.php-ban bent van ez a kód:

  1. function hungarianlife_preprocess_page(&$variables, $hook){
  2. if (isset($variables['node'])) {
  3.  
  4. if ($variables['node']->type != '') {
  5. $variables['theme_hook_suggestions'][] = 'page__node__' . $variables['node']->type;
  6. }
  7. }
  8.  
  9. }

létezik a node--custcon.tpl.php fájl, de az if (isset($variables['node'])) { vizsgálat továbblép, mert szerinte nincs ilyen változó.

0
0