Bankkártyás fizetés

szabi83 képe

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném abban kérni, hogy van-e olyan modul, ami bankkártyás fizetést tesz lehetővé? Kerestem itt a Tudásbázisban, de leginkább webshop modulokhoz kiegészítő modulokkal próbálkoztak a legtöbben.

Nem webáruház állandó fizetési lehetőségeként lenne szükségem rá, hanem csak arra, hogy lesz egy konferencia, amire a jelentkezők akár kártyával is ki tudnák egyenlíteni a részvételi díjat, előre láthatólag 20-30 kártyás fizetésről lenne szó maximum. Nekem olyan megoldás is jó lenne, hogy a fizetés indítása után átirányítanám a fizetőt akár az OTP fizetési felületére, majd a fizetés után visszakapnám, hogy sikeres volt-e a tranzakció és ezáltal sikeres a jelentkezés a konferenciára.

Ezzel kapcsolatban lenne még olyan kérdésem, hogy ezek a banki felületek tudnak vajon több nyelven? Az oldalt 3 nyelven készítem (angol, német és francia), viszont szükséges lenne, hogy a banki fizetési felület is ilyen nyelvű legyen, valamint külföldi bankkártyákkal is kellene tudni fizetni.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv,

Szabi

nevergone képe

szabi83 képe

Szia!

Szerintem megfelelő lehet a PayPal fizetés is.
Úgy látom több ilyen modul is van, melyik a valóban megbízható?
Bonyolult beüzemelni az ezen keresztüli fizetést egy webformon keresztül?

Köszönettel,

Szabi

0
0
junkuncz képe

Szia!

Személy szerint én a paypal-t javaslom erre a célre, mert az sok terhet levesz a válladról, és kiválóan használható többnyelvű oldal esetében is.

Legegyszerűbb megoldás, ha felrakod a commerce-t. Ez jelenleg a legjobb drupal webshop api, amihez számtalan submodule létezik már. Az ehhez kapcsolódó paypal module is egy kiforrott megoldás.
A commerce-ről fontos még tudni, hogy sok apró építő eleme van, ezért ezeket külön-külön kell bekapcsolnod telepítés után(cart, order, payment, egyes UI-ok stb...).

Linkek:

https://www.drupal.org/project/commerce
https://www.drupal.org/project/commerce_paypal

Ha bármiben tudok segíteni, kérlek jelezz!

Üdv:

Bálint

1
0