Mezők listázása szülő oldalon

L.Tiny képe

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy olyan probléma kapcsán, amit szerintem sokkal egyszerűbben is meg lehetne oldani, mint ahogy én teszem...

Azt szeretném elérni, hogy ha a menü több hierarchia szintű, és a szülő menüben állok, akkor az oldalon jelenjenek meg (pl. egy blokkban) az al-menüpontok meghatározott mezői. Tehát ne csak a címük (ezt meg tudtam oldani a Menu Block modullal), hanem így:
Cím (Fejléc 2-vel formázva)
Egy feltöltött kép thumbnail-je
Body összefoglalója
Hivatkozás (További részletek >>)

Ezt most úgy oldom meg, hogy minden almenünél felveszek egy taxonomia kifejezést, ami a "Szülő menüpont" neve. Ezután a Views modullal létrehozok egy blokk nézetet, amit csak az adott oldalon (szülő menüben) engedélyezek és hozzákapcsolom a taxonomia kifejezéshez. Ez így nem felhasználóbarát, mert minden menüpontnál külön blokknézetet kell csinálni, a blokkokat beállítani stb. és a későbbi admin ebbe beleőszül. Az lenne a célom, hogy mindezt valahogy egy nézetbeállítással, egy blokkban automatizáljam.

Meg lehet ezt oldani, vagy ez a módja, ahogy én csinálom, és nincs egyszerűbb út?

Köszönöm előre is a segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
peri22 képe

én régen erre a node hierarchy modult használtam (még drupal6 alatt). Az szépen megcsinálta ezeket a dolgokat. Beállítja a menü hierarhiát, illetve létrehoz 2 viewst, amelyek alapján könnyedén tudsz csinálni a saját igényeid szerint.

https://drupal.org/project/nodehierarchy

1
0
L.Tiny képe

Köszönöm, nézem! Sajnos csak dev. van a 7-eshez. De az biztos, hogy valami ilyesmire gondoltam!

0
0
L.Tiny képe

Teljesen jól működik, annak ellenére, hogy dev.! Ismét csak köszönet!

1
0