Hagyományos nem-hagyományos Budapesti DUG

aboros képe

Egy hagyományos Drupal Használói Találkozón érdekes előadásokat hallgathatunk drupalista kolégáinktól, melyek után a program kötetlen. Így indultak a budapesti találkozók is sok évvel ezelőtt, aztán nagyjából a huszonötödik után elfogytak az előadók és a találkozók azt a nem-hagyományos formát öltötték, hogy minden hónap utolsó csütörtökén találkoztunk egy helyen és kötetlen program keretében beszélgettünk a drupalista lét élményeiről.

Idén januártól újra vannak előadások a budapesti találkozókon. Múlt hónapban volt az utolsó ilyen esemény, melyen nyári szünetet hirdettek. Ez adta az ötletet, hogy ebben a hónapban tartsunk nosztalgia-rendezvényt, az előadás nélküli találkozók emlékére.

Szeretettel várunk hát mindenkit a szokásos, hónap utolsó csütörtöke időpontban egy kötetlen beszélgetésre. A nosztalgia-faktor maximalizálása céljából a helyszín ezúttal a Bobek café, mely oly sok alkalommal szolgált már remek helyszínéül pontosan ugyanilyen eseményeknek.

Előzetes regisztrációra nincs szükség, ha részvételi szándékodat jelzed a kommentekben az remek, ha csak úgy megjelensz, az is ugyanolyan jó.

Időpont: 
2013. június 27., csütörtök 19.00

Hozzászólások

aboros képe

;)

-
clear: both;

sajt képe

Nincs valami másik hely?

csakiistvan képe

Hogyne volna, számtalan más hely van még, de javasolj inkább egyet ha a kiszemelt nem felelne meg neked!

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

sajt képe

Ezt a helyet javasolnám:

http://www.kalicka.hu/

Nagyon jó hamburger van.