Harmadik Nyíregyházi Drupal Használói Találkozó

nevergone képe

2012. május 18-án megrendezésre kerül a harmadik Nyíregyházi Drupal Használói Találkozó, mely rendezvény elsődleges célja, hogy összehozza a Drupal iránt érdeklődőket, használókat; lehetővé téve számukra egymás megismerését, segítését. A találkozó kötetlen beszélgetés keretében zajlik, elsősorban Drupalt érintő témákról. Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik csupán érdeklődnek a Drupal és a hazai közösség iránt.

A rendezvényen Szántó Gábor bemutatja, hogy hogyan szabaduljunk meg az idővel kaotikussá váló drupal core blokkrendszerétől, hogy a Context modul használatával szervezetten, átláthatóan, exportálhatóan tartsuk rendbe a blokkjainkat.

Helyszín:
Mexicana Étterem
4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 36.

Időpont:
2012. május 18., péntek 18.00 - 21.00 (vagy amíg jólesik)

Külön jelentkezésre ezúttal sincs szükség, de örömmel vesszük ha a hozzászólások között ezt jelzik a részvevők, mivel megkönnyíti a helyfoglalást és a szervezéssel kapcsolatos teendőket.

A rendezvényhez kapcsolódó Facebook bejegyzés: http://www.facebook.com/events/109684915835498

Időpont: 
2012. május 18., péntek 18.00 - 21.00

Hozzászólások

asrob képe

Megyek én is. :)

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

nevergone képe

Zsanna képe

Ha tudok, megyek! :)

Mityusz képe

Megyek.

balmag képe

Ott leszek

Zsanna képe

Mégsenem. :(
Menni kell fotózni.:P

szantog képe

Annak tuti NeverGone is örülne! :D

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Zsanna képe

Valószínűleg, mivel fiatal lányok is lesznek. XD

nevergone képe

Ezek a találkozók egyre jobban sikerülnek, pedig eddig sem voltak rosszak. Végig jó hangulatban telt, hivatalosan fél tizenkettőkor bontottunk asztalt, de egyesek akkor még más vendéglátóhelyek felé vették az irányt, szigorúan Drupal témájú kapcsolatépítés céljából! :)