Gondolatok a Google Summer of Code után

Bálint képe

A Google Summer of Code véget ért augusztusban, sikeresen teljesítettem a projektemet. Akik hallgatták az előadásomat a Drupal Hétvégén (később elérhető lesz a felvétel) betekintést nyerhettek munkám eredményeibe és a további tervekbe. Azonban rutintalan előadó lévén nem maradt elég időm a prezentáció végén néhány fontos gondolatra a programmal kapcsolatban. Ezt szeretném ezzel a rövid bejegyzéssel pótolni.

Élmények

A Drupal közösség 20 szerencsés kiválasztottja között lenni, napról-napra kiemelt figyelmet élvezni. Négyesi Károly (chx) mentoráltjaként dolgozni. Minden nap újat tanulni. A Drupal jövőjét formálni. Életem első DrupalConján részt venni, előadni. NodeOne alkalmazottá válni. Svédországba költözni. Ezeket az életre szóló élményeket adta nekem a GSoC.

Köszönet

Mindezt a magyar Drupal közösség támogatásának köszönhetem. Károlyon kívül is számos mentorom volt, akik bíztatással, ilyen-olyan segítséggel, okos kérdésekkel, észrevételekkel, iránymutatással hozzájárultak a sikeremhez. Sosem felejtem el amit kaptam, köszönöm.

A te lehetőséged

Ha egyetemista hallgató vagy, és Drupallal vagy akár más nyílt forráskódú szoftverrel dolgozol, vagy szeretnél dolgozni, akkor a Google Summer of Code a te lehetőséged. Higgy magadban, és élj vele!

Címkék: