Colorbox Drupal 6 alatt

Anonymous képe

Sziasztok!

A 7-es verzióban működik a Colorbox, látszólag 6-osban is sikerült a telepítés, minden azt jelzi vissza, hogy működik, de mégsem.

Észrevettem, hogy a Tartalomtípusnál, a mezők létrehozásánál nincsen KÉP file-típus, csak File, Text, egyebek, amelyek a Moduloknál, a CCK részben be vannak pipálva. Az ImageField is be van, tehát meg kéne jelennie.

Arra gyanakszom - mivel a 7-esben megjelenik a KÉP file típus is, amikor új mezőt hozok létre - hogy azért nem működik, nem jelenik meg a Colorbox lehetőség a mező megjelenítési beállításánál, mivel a FILE típus - jobb híján - FILE.

Mi lehet az oka, hogy nem jelenik meg a KÉP file típus?

Már az ImageCache, Image API, sőt az IMAGE modult is telepítettem, de semmi változás.

------------------------
Bocs, az előbb csináltam egy ilyen témát, de utána jutott eszembe, hogy csatolok hozzá képet, viszont miután már elmentettem, sem szerkeszteni nem tudtam, sem hozzászólásként csatolni, ezért azt kérem törölje, akinek van joga hozzá.
Kösz!
------------------------

Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon colorbox-1.jpg97.54 KB
Kép ikon colorbox-2.jpg171.95 KB
eMeLA képe

Kevered a dolgokat.

6.x-ban van a filefild. Ezzel tudsz létrehozni fájl mezőtípussal, file felületi elemet. Ezt egészíti ki az imagefield, ekkor a file mezőtípus kiválasztása után a felületi elemnél már nem csak a file, hanem az image elem is megjelenik. Ha így létrehozol egy CCK image elemet (vagyis a felületi elemnél! kiválasztod az image-t), akkor fog megjelenni a colorbox a mezők megjelenítésénél.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

vacati képe

De hát ezt tettem eredetileg és nem jelenik meg a Colorbox.

A példát azért hoztam a 7-esből, mert ott viszont nem csak a felületi elemnél, hanem ahol a képen ábrázoltam a File típus kiválasztási lehetőségét, ott is megjelenik az Image, azaz a Kép típus.

Egyébként ha bekapcsolom a "number", vagy a "text", vagy az "user reference" elemet a 6-os verzióban a CCK modulnál, akkor az is megjelenik a File típusoknál, az első legördülőben tehát, szóval minden, csak az Image nem.

0
0