Image Gallery Like gomb

vgergo képe

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy melyik plugin/pluginokkal tudok létrehozni egy olyan képgalériát ahol a képeket egyenként lehet facebook "likeolni"?
Ha lightbox segítségével megnyíló képeket lehetne tetszikelni az lenne a legjobb. Tudtok erre valami megoldást?

leonidasz képe

Szia!

Én csináltam hasonlót, ott viewsal listáztattam ki a képeket, php mezőbe beleríktam a like és megosztás gombot. A berakás lehet modulbol is, van a viewshoz egy fb kiegészítő, az is működött. Így lehetett likejolni a kép tart típus oldalát és a views oldalon is a képet, ami fonros, hogy szibnkroban voltak, nem 2 külön like gomb.
Az h lightboxban h lehet... mivel lightboxban meg lehet nyitni nodot is akkor ezt is bele lehet vhogy tákolni.

1
0
csakiistvan képe

Bár én pont az miatt nem szeretem hogy 1 node 1 kép, de az Images+Images gallery modul erre jó lehet, aztán a Facebook Like Button Drupal modullal meg beteheted a megfelelő gombocskát, így nem kell phop-znod, meg ehhez hasonló.. Ennek vannak hátrányai is, pl nincs tömeges képfeltöltés, stb, de valamit valamiért

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

szantog képe

"Ennek vannak hátrányai is, pl nincs tömeges képfeltöltés, stb, de valamit valamiért"

Ez így ebben a formában nem igaz, több olyan lehetőség is van, amivel tömeges feltöltést lehet node alapú galériára húzni. Én speciel mindig node alapú galériát csinálok hatoson, és nem volt még belőle hátrányom, ellentétben a nem node alapúval.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

vgergo képe

Köszönöm a válaszokat, így legalább el tudtam indulni, az automatizálásra milyen lehetőségek vannak?

0
0