Drupal7 - views címe nem jelenik meg

moha képe

Hali!

Egy saját fejlesztésű sminket készítek, az etalon a Garland volt, abból vettem át a fájlokat és azokat kezdem el módosítani. Már szépen is áll az egész, mindössze egy olyan problémába futottam bele, hogy a view listának nem jelenik meg a címe.

Be van állítva a cím, az oldal title-ben meg is jelenik, csak a tartalomba nem teszi ki. "Unformatted list" a típus (de ha másra állítom, akkor sem jelenik meg) és ellenőríztem: a views .tpl.php-ben is üres a $title tartalma.

Ez azért fura, mert ha átrakom a sminket Garland-ra vagy Bratik-ra, akkor rögtön rendesen megjelenik a title.

Áthidaló megoldásként a views tpl.php-be betettem: $title = drupal_get_title(); és így jó, de azért eléggé barbár megoldásnak tartom.

1. Mit nézhettem el, ami miatt a saját sminkemben üres a $title?
2. Tudom-e a saját sminkemben témázni a views oldalakat? Ha csak simán átmásolom a .tpl.php-kat, az nem hatja meg.

Előre is köszi,
Moha

Drupal verzió: 
Fórum: 
segi képe

Gondolom már views 3-at használsz(views 2-ben is hasonló), ott a jobb oldalon az Advanced fül alatt, legalul találsz egy Theme: Information linket, ott ki tudod választani hogy melyik sminkhez adjon meg fájl neveket.
Itt ajánlom hogy csinálj valami views-view--views_name.tpl.php, mintához hasonló fájl nevet ahol a views_name a views neve így biztos specifikus csak az adott views-hoz tartozó template fájlod lesz, ha ebben sem jelenik meg a $title akkor valami a beállításokban lesz elrontva!

1
0

Drupal developer at Cheppers

moha képe

"az Advanced fül alatt, legalul találsz egy Theme: Information linket"

Ez nekem sajnos egy ajax hibaüzenetet dob, de majd megnézem, hogy az éles szerveren mit csinál (teszt szerver egy otthoni kis gép, Lighttpd-vel, az éles serveren viszont Apache van).

0
0
szantog képe

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.