Drupal 7.8 telepítés utáni szerver hiba?

mike képe

Üdvözlet!

Fizetős tárhelyre telepítettem Drupal 7.8-at. Bár a telepítés sikerült, az alábbi hibaüzeneteket kapom:

"Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'user_admin' was given menu_execute_active_handler() függvényben (/var/www/html/disznovenykertesz/includes/menu.inc 503 sor)."

+Az "emberek" menüpont alatt nincs semmi. (üres fehér képernyő)

Valószínűleg ez szerver oldali probléma, de a rendszergazda nem tudott mit kezdeni ezzel az üzenettel. Esetleg nincs valami checklist, ahol ellenőrizhető, hogy megvan-e minden php modul és a www ill. php beállítások jók-e? (kerestem, de nem találtam)

A válaszokat előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Minden cache ürítés megvolt?

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

mike képe

Igen, most megcsináltam és ugyanaz a helyzet.

0
0

Bodonyi Miklós

aboros képe

0
0

-
clear: both;

mike képe

Köszönöm, átnézzük és jelentkezem...

0
0

Bodonyi Miklós

Balogh Zoltán képe

Friss 7.8 telepítés? Csak a core telepítése után jött elő, vagy milyen egyéb modulokat raktál fel? Semmi jelzés nem volt a telepítés során?

Átnézve a vonatkozó hibajelzéseket, olyanok vannak, hogy egy - contrib - modulnak nem jók a függőségei, valami ziccer van a sites mappa alkönyvtárainak jogosultságával, stb.

Kicsit bővebben lécci, mi történt step-by-step.

0
0
mike képe

Igen friss. És csak az alap core van fent, nincsenek még fent külön modulok. 3x raktam újra, mindig ugyanaz. Felraktam angolul és telepítés közben magyarítva is, ugyanaz. A rendszer amúgy megy, de érdekes, hogy nem mindig ugyanott dobja a hibát. Konzekvensen csak a beállítások/felhasználói beállítások alatt kapom az üzenetet. Ez a rész nem is működik. Illetve időnként más menüpontok alatt is előjön, de ott látszólag nem befolyásolja a működést. Dolgozunk az ügyön, ha jutunk valamire megírom. És ha van ötlet azt továbbra is szívesen veszem.

Tudom egyszerűbb lenne szolgáltatót váltani, de ismerősöm a rendszergazda és ki szeretnénk deríteni a hiba okát.

0
0

Bodonyi Miklós

mike képe

Úgy néz ki a probléma megoldódott, viszont sajnos a hibaüzenet okát nem tudtuk meg. A szerver környezet nem változott a doksi szerint minden rendben volt. A sokadik újratelepítés után egyszer csak megjavult. Úgy tűnik ez X-akta marad.

0
0

Bodonyi Miklós