Már telepített Drupal magyarosítása

Bean-Sidhe képe

Nekem a következő problémám lenne.
Telepítettem a Drupal 7.7 verzióját és mindezt angolul tettem. Majd később telepítettem a sites/all/modules könyvtárba a 10n client nevű modult ahogy javasolták de mégsem jutok semmire a magyarosítás terén.
Kérhetnék egy kis segítséget?

Drupal verzió: 
Fórum: 
dj képe

az l10n_update modult és kapcsold be, aztán az admin/config/regional/language/add felületen kapcsold be a Magyar-t, aztán az admin/config/regional/language oldalon állítsd alapértelmezettre a Magyart, az Angol beállítás oldalon az előtagot en-re a Magyar beállításnál az előtagot semmire oszt meg is vagyol. Ha nem kell az Angol akkor kiveheted az engedélyezettből.

5
0

Üdv!
Dudás József

Bean-Sidhe képe

Köszönöm szépen, működik! Már 2 hete szenvedtem vele.

0
0
Bean-Sidhe képe

Köszönöm szépen, működik! Már 2 hete szenvedtem vele.

0
0
AmazonIT képe

Hello!
Én is ezzel szenvedetem. Telepítettem a modult, bekapcsoltam a magyart, az előtagot is töröltem, látszólag semmi hatással...
Ugyanúgy angol az egész. Végül úgy sikerült, hogy most már magyarul a Címlap » Adminisztráció » Beállítások » Helyek és nyelvek-ben (jobb felső menüsor) van egy import fül, és ott megadtam a po fájlt. Így most jó.
Csak hátha segít valakinek, nekem is elment egy fél napom a magyarítással.
üdv!

0
0
pitbulls50 képe

Én is magyarosítottam az elején minden rendben is volt de nem tudom mihez nyúlhattam vagy mit állítottam de egyszer fejlécen lévő menü rendszer eltünt elő sem tudtam hívni így kellet törölönöm az egészet.
Hol ronthatam el?

0
0
szt képe