"curlypages" nem működik a Firefox böngészőben

vlezli képe

Sziasztok!

Sajnos nem találtam itt hasonló témát, így újat kezdek.

Már vagy két hónapja használom a "curlypages" modult, ami a honlapom jobb felső sarkában egy leváló sarok formájában hívja fel a figyelmet az aktuális akcióra.

Eddig semmi gond nem volt vele, ment rendesen. De pár napja azt vettem észre, hogy eltűnt ez a leváló sarok a Firefox böngészőben nézve a honlapomat (http://pluszjovedelem.info). Érdekes módon, a többi böngészőmben (Internet Explorer, Chrome) most is jól működik, csak a Firefox nem akarja megjeleníteni.

Visszagondolva, akkor tűnhetett el, amikor a Firefox 5. verziót a 6-osra frissítettem. Először valami túl erős biztonsági beállításra gyanakodtam, ami az új verzióval érkezett, de semmi lényegeset nem találtam a beállításai között.

Kísérletképpen leszedtem a 6. verziót és visszaraktam az 5-öset, de most már abban sem működik! Sőt, még az azelőtti, 3.6-ost is megkíséreltem újra feltelepíteni, de abban se látszik ez a lelógó sarok.

Megpróbáltam a Flashplayer-t is frissíteni a legújabb verzióra, de az se segített!

Vajon mi történhetett, mi lehet a hiba? Remélem csak az én gépemen nem látszik ez a mágikus sarok és nem az összes látogatónál hiányzik, aki Firefox-ot használ!

A "curlypages" eddigi bevált beállításaiban semmit nem állítottam el, az nem lehet gond.

Tud valaki segíteni...?

Köszönettel,
Vlezli

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
balagan képe

Nálam sem megy 5-os firefoxban, chroomban ok. Bár gondolom ez nem nyugtat meg.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Kapcsold be az Eszközök / Webfejlesztő / Webkonzol-t és keresd meg, mi a gond.

0
-1

Nagy Gusztáv

vlezli képe

Köszönöm a jó tanácsot! Sajnos semmi lényegeset nem találtam! Az az érdekes, hogy velem egy-időben az ismerősök, rokonok gépéről is eltűnt, legalább is a Firefoxból, függetlenül a verziószámtól. A többi böngészőben mindenkinél megy rendesen.

Létezhet, hogy a Firefox esetleg kiadott egy olyan kiegészítő- vagy egyéb frissítést, ami automatikusan feltelepült mindenkinél és onnantól mint "veszélyforrás"-t letiltja az efféle szkripteket? Valami ilyesmiről olvastam egy angol nyelvű fórumon.

A baj az, hogy a Firefox messze vezet népszerűségben, és pont abban nem látszik...

0
0

Veres László

vlezli képe

Szinte hihetetlen számomra, de tegnap azt vettem észre, hogy megint megy a mágikus sarok (curlypages) a Firefox-on is! Pedig már épp beletörődtem, hogy csak a többi böngészőben látszik. Ahogy eltünt annak idején, most úgy jött vissza, anélkül, hogy bármit tettem volna érte, semmin nem változtattam!

A feljebb említett fórumon most azt írták, hogy sokan felháborodtak a Firefox "aknamunkáján", vagyis hogy valamely automatikus frissítésbe becsempésztek valamilyen scripttiltót, amit most a sok panasznak helyt adva visszavontak, ugyancsak a színfalak mögött, észrevétlenül! Ki érti ezt...?

Balagan! Ugye Nálad is megjavult? Az ismerőseimnél kivétel nélkül mindenhol rendbejött és látszik rendesen!

0
0

Veres László

vajdasági képe

Nalam is megjavult de en nem pont Firefoxot hasznalok hanem linuxon az iceweasel -t es az nem pont ugy es akkor frissitodik mint a firefox (ha jol tudom) szerintem valami megiscsak nalad modosult...

0
0