Calendar csak a bejelentkezett felhasználónak működik

metaxx képe

No, egész nap szenvedtem, most kérnék segítséget. Szuperül sikerült tutorial alapján eseménynaptárat készíteni, teljesen jól is működik amíg az admin felhasználóm be van lépve. Ha nem azonosított felhasználóként akarom megnézni, hibát dob. Először jogosultsági problémára gondoltam, de nem azt írja, hanem, hogy nem létezik a mező amiből kiválasztaná... nem értem. Valaki esetleg segítene rájönni, hogy miért? Nagyon hálás lennék. :)

Ha be vagyok jelentkezve:

http://i52.tinypic.com/2w7n6mp.png

Ha nem azonosított látogató vagyok:

http://i51.tinypic.com/2lmo502.png

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
aboros képe

abból pontosan lehet látni, hogy van felépítve a nézet. kijelentkezve arra panaszkodik, hogy nincs a publikus_esemeny tartalom típusodban field_esemeny_datum mező. lehetséges az?

0
0

-
clear: both;

metaxx képe

hát az egész calendar erre a videóra épül http://www.youtube.com/watch?v=OYdvf2qAkYQ ami úgy kezd hogy létre hoz egy új tartalom típust, nálam publikus_esemeny, és ennek van egy mezője ami a field_esemeny_datum. szóval elvileg olyan nincs hogy nincs. :)

0
0
aboros képe

hogy az adatbázis node_data_field_esemeny_datum táblájában nincs field_esemeny_datum oszlop. le tudod ellenőrizni phpmyadminnal mondjuk (vagy bárhogy ami neked kényelmes) hogy létezik e a szóban forgó tábla kérdéses oszlopa?

1
0

-
clear: both;

metaxx képe

ahm. neobase-es az oldal szerintem ott nem tudok phpmyadminezni. De ha ez lenne a baj akkor az azonosított felhasználónak miért jelenik meg? csak az anonimnak meg nem?

0
0
metaxx képe

de tessék itt a nézet - calendar exportja bár elég nagy mennyiség

http://sharetext.org/A6GY

0
0
metaxx képe

No mégis csak valahol valami lehetett, mert reseteltem az oldalt megcsináltam újra és most működik loginolt és anonim felhasználóval is.

0
0