TinyMCE formra állítása

lapos képe

Helló!
A TinyMCE-t szeretném a kapcsolat form üzenet részére rakni, csak nem tudom hogy kell...a hozzászólásoknál autómatikusan berakta magát.
A másik problémám, hogy a címlapnál a hozzászólásnál csak egy link jelenik meg, mit kell állítani, hogy nyitva legyen alapból?
Kösz a két kérdésre adott válaszokat!

Fórum: 
aksza képe

A TinyMCE beállításainál keress valami hasonló beállítást: exclude/include (kizárás / beleértés)és oda vedd fel: contact.edit-message

A hozzászólást úgy tudod nyitottá tenni ha a tartalomtípus beállításainál a (pld írásnál: admin/content/node-type/story ) a Hozzászólás-beküldési beállításokat szerkeszted

0
0
lapos képe

TinyMCE-n nincs ilyen beállítás...
6 -os Drupal-t használok, webhely-információknál az alapértelmezett címlapot átraktam másik nod oldalra, most már megnyílik a hozzászólás magától.

0
0
aksza képe

A hozzászólás úgy állítható tartalmanként ahogy mondtam, az nem megoldás ahogy te írod, ne irányíts ezzel félre mást, az csak azért lehet mert annál a node-nál az volt a beállítás, hogy nyitott legyen a hozzászólás.

Akkor rakd fel az fck editort (abban biztos belehet állítani amit írtam) ha nagyon kell a szerkesztő a contact űrlapra. Egyébként biztonsági szempontból nem feltétlen előny ha van szerkesztő.

0
0
lapos képe

Oké, értettem...még sok tanulnivalóm van mert kezdő vagyok, túl bonyolult dolgot nem is nagyon merek csinálni.
Nem szándékoztam félrevinni senkit, nekem már ha kis valamit is sikerül megoldanom már az is élmény.
Kösz a hozzászólást, már ebből is sokat tanultam!

0
0