Kérek egy kis segítséget!

akos153 képe

Hali, Olyan kérdésem lenne, hogy a képen látható részt, hogyan lehetne módosítani? Konkrétan arra gondolok, hogy a Meghívások részt én a Navigation menüben szeretném megjeleníteni, jól látható helyre. Próbáltam úgy, hogy az elérési útját tettem be az url-nek de akkor csak az adott számú felhasználóét hozta be pl: http://www.oldalam.hu/user/23/invite
Erre van valami megoldás??
Itt a kép: http://kepfeltoltes.hu/110801/112851911901_www.kepfeltoltes.hu_.png

És lenne még egy hasonló kérdésem csak ez a Szerkesztés részre vonatkozik, Ugyan ez a helyzet ezzel is. Be szeretném rakni a Navigation menübe csak nem szerkesztés, hanem Beállítások néven.

Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

én egy pöttöm modult írnék.

Ha jó az, hogy itt is, és ott is van menüpont akkor egy sima hook_menu-t tennék be, ha nem akkor hook_menu_alterrel változtatnám meg a menü útvonalait.

pp

1
0
akos153 képe

Ez egy jó ötlet, de mégis hogyan tudnék hozzákezdeni?? Annak is örülnék, hogy ha készítenél egy mintát és megmondanád mit kell átírni benne.

0
0
szantog képe

Mintának ott van kb az egész drupal.org, ez viszont különösen izgi a témában: http://api.drupal.org/api/drupal/includes--menu.inc/group/menu/6

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

akos153 képe

Sajnos nem jutottam előrébb a témában. De azért köszönöm.

0
0
york képe

Mit probaltal, mi volt a hibajelenseg?

0
0
akos153 képe

A javasolt lehetőségekből egyiket se tudtam megvalósítani, ebben kérnék segítséget. Hibajelenség nem volt, nem azért akarom ezt megváltoztatni.

0
0
york képe

Ha nem volt hiba akkor mutasd a kodot, amit irtal.
Szivesen segitunk kijavitani.

0
0
akos153 képe

Nem tudtam készíteni kódot sem, mivel nem nagyon értem hogy hova és mit kellene írni ahhoz hogy legalább a közelébe jussak a megoldásnak. Jelenleg senki nem vitt közelebb a megoldáshoz, habár amit feljebb megosztottak linket azt áttanulmányozva se nagyon sikerült megértenem. Ezért kérek még mindig segítséget ebben a témában.

0
0
york képe

Csinalj egy sajat modult, nem nehez: http://openproject.hu/blog/york/drupal-modul-keszitese-egyszeru
Majd implemantald a fent nevezett hookot.
Itt talalsz meg segitseget: http://drupal.org/documentation/develop

0
0
akos153 képe

Valaki segítsen!

0
-10