Templist smink probléma szerveren

csreni képe

Szerverre telepítettem a drupalt.(A szerver támogatja a drupalt.) A telepítéssel minden rendben is volt.

Ezután feltettem a TEMPLIST nevű sminket, ami localhoston teljesen jól működött. Viszont szerveren már nem.

A menük egyáltalán nem jelennek meg. Így navigálni sem tudok admin oldalon. (Képet is mellékeltem hogy érthető legyen a probléma)
Kipróbáltam egy másik sminkkel is, az teljesen jól működött.

Mi lehet a baj?

Köszönöm előre is a segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
CsatolmányMéret
Kép ikon templist.jpg147.5 KB
eager képe

hát csak egy ötlet, hogy a honlapod.hu/admin/build/block lapon megnézheted (D6-on), hogy melyik menüd melyik régióhoz van rendelve (hogy oda van-e rendelve valahova egyáltalán). Azok az elemek, amiknek nincs kijelölve régió, a lap alján sorakoznak (az admin dolgait a Navigation tartalmazza).

Én nem használom a Drupal Primary meg secondary linkjeit, úgyhogy lehet hogy ez a bekezdés butaság lesz, de ha a fent említett lapon megnyitod őket beállításra (vagy esetleg a admin/build/menu oldalon?), ott meg lehet nézni, hogy kinek van jogosultsága látni őket. Mert olyan van, hogy jogosultsági alapon a Drupal elrejt dolgokat...(Ami viszont meglepett, hogy hiába van a Primary links a "nem használt" blokkok között, mégis megjelennek a menüpontok a vízszintes menübar-ban)

Jogos kérdés, hogy akkor localon miért nem jöttek elő ezek a problémák... (most is a sites/all/themes-be lett elhelyezve?)

Egy ötlet, én a Menu block modult használom, ez más alapokra helyezi a menükezelést (talán egyszerűbb és mindenképpen rugalmasabb). A README elolvasása ehhez az alapból kelleni fog, illetve van egy 2 részes cikk is hozzá, itt meg itt. (bár most néztem, hogy a Templistnek mindösszesen 1db régiója van (??!) (tényleg) úgyhogy jelenleg nem olyan nagyok a variációs lehetőségek (mondjuk ezen lehet változtatni)

2
0
csreni képe

Érdekes, hogy alap esetben minden el volt rejtve a blokkoknál. De látod az nekem eszembe sem jutott, hogy ott (/admin/build/block lapon) megnézzem. Most beállítottam a megfelelő helyre és minden szuper.

Egyébként tényleg egy régiója van az alap templist sminknek, én egy kicsit változtattam rajta mikor localhoston teszteltem, tettem bele még pár régiót. Úgy már pofásabb.

Köszönöm ismét a segítséget és a Menu block modul-os ötletet is, mindjárt meg is nézem!

0
0