Weboldalam

Alulim képe

Egy étteremnek készítek honlapot:
http://varuna.web44.net/KGMENU
Önök mit javítanának még rajta?
A "Rendezvényterem" menüpontnál hogy tudnám megoldani, hogy a csatolt képek ne egymás alatt legyenek, hanem mozaikos elrendezésben?

Fórum: 
aksza képe

Szia (itt a tegezés a szokás)!
Nem olyan rossz az oldalad, javítani leginkább azt kellene amit a megrendelő kér (ha te vagy az akkor amit szeretnél) Én egy kicsit színesíteném, megpróbálnék egy alaptól eltérő sminket keresni, ezen esetleg kicsit módosítgatni.

Egy étterem bemutatkozó oldalát elég nehéz megtölteni tartalommal, valóban a képek fontosak lennének (D7-ben a media modullal érdemes próbálkozni), illetve nekem valahogy nem jött meg az étvágyam ettől az oldaltól.

Akciók, kaja képek, színek, bizalomerősítéssel kapcsolatos írások, hírek biztosan feldobnák a lapodat.

Nézz szét menő éttermi portálokon, nem szégyen ezt azt ellesni. Csak úgy beütöttem a keresőbe, hogy étterem: http://www.calicojackpub.hu/
Rögtön megjön az étvágyam

1
0
Alulim képe

Megrendelőnek készítem. Azt mondta, hogy rögtön az étlap legyen az első, ami a látogató szemébe ötlik, mivel úgyis csak azt akarják megnézni. És ne kelljen sokat görgetni, mivel öregek is nézik, akiknek fontos lenne a letisztultság. Említette az étvágygerjesztő dolgokat is.

0
0
duc-sai képe

Szia,
egyetértve mindazzal, amit aksza írt, én még kihangsúlyoznám a szerepét egy jól megszerkesztett fejlécnek. Már az sokat dobna. Olyanra gondolok, ahol pl. egy fotóalapra van "rásimítva" egy picit izgalmasabb tipográfiával a szöveg (képszerkesztő programmal).

0
0
vajdasági képe

A gmap terkepen nalam kicsit el van csuszva vagyis nem latszik rendesen az a felugro vagy hogy is hivjam szovegaz ahol a cimet irja.

Mint az elottem szolo is irta a grafikara nagyon raferne meg munka.

Az elerhetosegnel a vizbe csobbano citrom helyett inkabb az etteremrol tennek valami kuslo kepet igy ha kozelebe erek vagy elmegyek elotte mar tudom hogy az az es ott van.

Eszközök bérbeadása gondolom ha tobbanpos rendezvenyre vennek ki valamit akkor lehetne szo megegyezesrol is ebben abban igy szerintem kicsit nyers, valami szoveggel meg megtoldanam...

Esküvőszervezés -hez csapnak egy kepgaleriat kulonbozo eskuvokkel es kulon galeriat az etteremenek ha csak beugrok mongyuk ebedelni.

Ha hetvegeken van elozene stb. azt is felsorolnam es persze kepekkel is ilusztralnam, seges bulik stb ....

Etelek szallitoja? Akkor ha megrendelem hazhoz is kiszallitjak? Ezt is kulonvennem akkor szinten kepekkel, reszletekkel stb ....

Nem lenne rossz egy vendekgokny szeruseg ahova a megelegedett ugyfelek birnak dicsereteket irni ...

Es mindezek utan mar az etlepot sem raknam be mint egy kep gondolom valtozi is eleg gyakran .... Talan praktikusabb lenne maskepp megoldani azt is ...Ha kulon etlap (napi menu) van ha ott eszek es mas ha en rendelem kiszallitassal azt is feltuntetnem. Ha meg mindeg ez van ami most van az etlapon talan azt is megfontolnam hogy a 7 nap 7 kep es hagy lassak is mi az amit nap mint nap kinaltok.

De az egesz oldal grafikaja ( a smink ) azt meg minimum dolgozd at mint ahogy itak is elottem.

Na most kaptal hideget meleget. Vagy inkabb hideget. Nem azert irtam hogy ...hanem hogy talan talalsz benne egy ket jo otletet.

Udv. Laci

P.S.: Na persze attol is fugg a dolog hogy ez valami penzes melo es mennyiert vallaltad el, vagy, csak olyan dobjunk mar ossze valamit egyszeruen es gyorsan ...Szoval kerdes hogy mik az elvarasok, mi a cel az oldallal, hogy csak legyen ez is, vagy ujabb ugyfelek, vagy akarmi ...

0
-1
Alulim képe

Köszönöm, hogy írtatok, a szövegeken fogunk még dolgozni, az étlap pedig hetente változni fog, a kép ki lesz mindig cserélve.
A sminkeléshez nem értek annyira.
Arra tud valaki megoldást, hogy a galéria csatolt képei ne egymás alatt legyenek?

0
0
kisdosi képe

a smink css-ében egy float:left a képeknek.
(érdemes alsimnket létrehozni, hiszen core-t nem módosítunk, ugyebár;)

0
0
leonidasz képe

Galéria:
http://drupal.org/project/viewscarousel3d

Sminknek:
http://drupal.org/project/earthen

és máris jobban fog tetszeni annak aki rátéved az oldalra

1
0
Petik képe

Rendezvények lebonyólítása rövid ó-val.

0
-3

Üdv. Peti