Wysiwyg probkémák

aksza képe

Drupal 7 alá feltettem egy Wysiwyg, Imce és Wysiwyg imce modult, látszólag minden jó, formázni és képet beszúrni azonban nem enged. Formázás után html kódos formátum a végeredményem, kép beszúrásnál pedig nem jelenit meg semmi, mentés után egyszerűen eltűnik amit beszúrtam. Nem nagyon állítgattam semmit, full html-ben próbáltam a formázást és a kép beszúrást, szerintetek mi lehet a gond.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
hudnik képe

Valszeg most nagyon bénának fogok látszódni.
Letöltöttem, engedélyeztem a wysiwyg modult, letöltöttem hozzá a Tymce-t is. Beállítottam, hogy full html-nél és filtered-nél mi jelenjen meg, mégsem történt semmi változás.Már órák óta ezzel kínlódok, pedig korábban már csináltam ezt és szerintem ugyan így. Fogalmam sincs mi lehet a hiba oka.(Drupal 7)
Kérlek, segítsetek ötletekkel!

0
0
hudnik képe

Kiegészíteném az előző problémámat, hogy Explorer alatt teljesen látható és működik a wysiwyg, Mozilla és Chrome alatt viszont nem hajlandó.
Milyen plug-in hiányozhat?

Köszönöm a segítséget!

0
0
mapdesign15 képe

Próbáld a hibás kép URL címét forrásból kinyerni (firefox alá sokat segíthet a firebug addon). Az szerintem elárulná mi a probléma.

Egyébként javaslom képzelőnek és fájl kezelőnek az elfinder modult, szerintem nagyon jó és sokkal könnyebben kezelhető és átláthatóbb, mint az IMCE.

http://drupal.org/project/elfinder

Habár egy hibája van: Amikor beszúrod a képet nem tölti be valamiért a TinyMCE képkezelőjébe azonnal. Viszont ha az URL címhez hozzáadsz egy karaktert és félre kattintasz, aztán visszaírod az eredetit és ismét félre kattintasz, akkor betölti a képet is.,

PS: Alig várom, hogy az elfinder új változatát is integrálják a Drupal-hoz, nagyon cool. :-) Ha még is emelett döntesz, akkor mindenképpen a régi forrás fájlokat szedd le: "elfinder-1.1.tar.gz"

0
0