A Drupalaton (további) támogatók jelentkezését várja!

thamas képe

A Drupalatont, Közép-Európa egyik legjelentősebb, nemzetközi Drupal rendezvényét negyedik alkalommal tartják meg augusztus elején, Keszthelyen. A baráti összejevetelből többnapos szakmai találkozóvá fejlődő eseményre a szervezők több, mint 100 résztvevőt várnak. A program a lehető legszélesebb választékát kívánja nyújtani a „drupalos dolgoknak”: oktatások, előadások a szakmai ismeretek bővítésére, személyes és üzleti kapcsolatépítés, no meg persze „szabadidős” programok, közös kikapcsolódás, amihez a Balaton és Keszthely ideális helyszínt szolgáltatnak.

Támogatók nélkül…

…persze semmi nem valósulhatna meg a fentiekből. Örömünkre szolgál, hogy a legértékesebb Diamond és Gold támogatói csomagok már elkeltek. (Ez úton is köszönjük a Cheppers, továbbá a Brainsum és a Penceo hozzájárulását a Drupalaton megszervezéséhez!)

Azonban további hat Silver és korlátlan számú Bronze csomag áll rendelkezésre. Ezért ha személyes / céges lehetőségeid megengedik, érdemes támogatnod a rendezvényt! Ha így döntesz, azzal a Drupal közösség legaktívabb tagjait segíted, köztük (és ügyfeleik között) teheted ismertebbé az általad támogatott brand-et! (Csomagtól függően prezentációval, céges szóróanyagaid elhelyezésével, a rendezvény szponzor oldalán és hírlevelében való megjelenéssel, stb.)

Várjuk jelentkezésedet a támogatói oldalon!

Kategóriák: