Közösségi nap a Drupal Hétvégén

csakiistvan képe

A Drupal Hétvége második napja ezúttal is lehetőséget teremt bárki számára, hogy részt vegyen a Drupal fejlesztésében, tesztelésében illetve fordításában. Dolgozni fogunk továbbá a drupal.hu redesign projekten is, így ha van kedved gyere segíts nekünk.

A közösségi napon való tevékeny részvételhez saját laptop elengedhetetlen. Aki a Drupal 8 kipróbálásban vagy a fejlesztésben szeretne részt venni, annak érdemes jó előre egy Drupal 8 fejlesztői környezetet kialakítani (mely MySQL és/vagy PHP frissítést is igényelhet). A fordításhoz erre nincs szükség, bár nem hátrány.

2013. november 17-én a közösségi nap a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézetben lesz (NIIF, 1132, Budapest, XIII. kerület, Victor Hugo u. 18-22.) és reggel 9-kor kezdődik. Érdemes időben érkezni, így a feladatok megbeszélésében és elosztásában is hatékonyan részt vehetünk. Mivel a tapasztalatok szerint sokan a délután folyamán már esetleg korán távozni kényszerülnek, és 1-2 óra alatt nem lehet számottevő munkát végezni ezért hosszabb időre tervezni ajánlott.

A közösségi napon a Drupal 8 fejlesztéshez tippekkel valamint személyre szabott hibajegyek megtalálásban segít majd Hojtsy Gábor a Drupal 8 többnyelvűsítésért felelős közösségi vezetője.

Kategóriák: 

Hozzászólások

york képe

En szeretettel varom azokat is akik a jovo evi drupalaton szervezeseben szeretnenek reszt venni, akar otletekkel akar segitseggel. Idopont kivalasztasa, fontosabb teendok elkezdese stb.