Drupalaton - ne maradj ki a (majdnem) legnagyobb regionális Drupal rendezvényből!

thamas képe

Az első magyar DrupalCamp szervezői „ezerrel” dolgoznak azon, hogy felejthetetlen rendezvényt hozzanak össze! Az esemény május elsejei bejelentése óta sok dolog történt – alább olvashatóak a legizgalmasabb fejlemények.

Keynote előadók

Három, nemzetközi szinten is elismert szakember tartja majd az egyes napok fő előadásait.

Robert Douglass, az első Drupal könyv szerzője, a Drupal Association volt vezetőségi tagja, a Solr és a Memcached megoldások vezető fejlesztője arról beszél majd, mit kell tennünk, hogy ismereteink mindig naprakészek maradjanak és hogy milyen nagyszerű lehetőségeket biztosít számunkra a jövőben is a Drupal.

Kristof De Jaeger tucatnyi modul – többek közt a Display Suite – fejlesztője, a Drupal Field API-ának egyik karbantarója (és egy Druplicon tetoválás tulajdonosa) a Drupal 8 új konfiguráció menedzsment rendszerét mutatja be – Hojtsy Gáborral közösen, akit viszont feltehetőleg nem kell bemutatni… ;).

Bram Goffings ugyancsak számos Drupal modul – köztük ugyancsak a Display Suite – fejlesztője és a Drupal 8 fejlesztésének aktív közreműködője a Display Suite új, Drupal 8-hoz fejlesztett API-át és a rendszer funkcionális változásait ismerteti.

Te is tarthatsz előadást!

Itt a remek alkalom, hogy nemzetközi szinten is bemutatkozz (ha eddig nem tetted volna) vagy, hogy tovább öregbítsd a hírneved! Ha van egy remek témád, amiről beszélnél, már kültheted is a javaslatodat! (Azt azért meg kell említenünk, hogy a találkozó hivatalos munkanyelve az angol, vagyis az előadást is angolul kell megtartani…)

Regisztráció

Érdemes mihamarabb jelentkezni, mert az összesen 100 fős résztvevői keret szabad helyei napról-napra fogynak! A részvételi díj 30 €, ami magában foglalja a konferencia csomagot és a szokásos italokat (kávé, üdítő). Azonban aki fizet további 30 €-t, az az „Egyéni támogató” cím büszke tulajdonosává válik, segíti a kispénzű diákok részvételét, karmaeső hullik rá ;) és még egy meglepetés ajándékra is számíthat!

Támogatói csomagok

Ha személyes / céges lehetőségeid megengedik, érdemes elgondolkodnod a rendezvény támogatásán. Mi hálásak leszünk és még jobb rendezvényt szervezünk, Te pedig a DrupalCon után a második legnagyobb regionális Drupal eseményen teheted ismertebbé az általad támogatott brand-et!

Maradj kapcsolatban!

Kérdezhetsz emailben, feliratkozhatsz a Drupalaton hírlevelére, követheted a csiripeléseket, sőt köszönjük, ha te is viszed a hírt! Kiindulási pont itt.

Kategóriák: