Romániai Drupal tábor Aradon

claudiu képe

A 2012-es romániai Drupal tábor Aradon zajlik majd, november 17–18. között. Ez a Romániai Drupal Egyesület harmadik legnagyobb eseménye 2010-ben való megalakulása óta. Az előző Drupal táborok Temesváron (2010) majd Bukarestben (2011) kerültek megrendezésre.

A Web fejlődése a Drupal fejlődését hozta. A 7. verzió kiadását követően a közösség következő nagy célja a Drupal-t egy jobb termékké tenni a webszolgáltatások új világában, úgy mobil, mint a HTML5 standardjai szerint.

A rendezvény tervezett témakörei: Drupal az Önkormányzatok számára (NyíltForráskód NyíltÖnkormányzatnak), Drupal az Oktatásnak (OnlineTanulás), Üzletnek/Vállalkozásnak és Nem Kormányzati Szervezeteknek.

Több mint 150 résztvevő fogadására készültünk Románia nyugati részén, Magyarország valamint Szerbia határán, Aradon. Románia, Magyarország, Szerbia, Ausztria valamint más Közép és Kelet Európai államokból várjuk a felhasználókat, fejlesztőket és előadókat a globális Drupal közösségből.

Regisztrálni az arad.2012.drupalcamp.ro oldalon lehet.

Kövess minket Twitteren @drupalromania és használd a konferencia címkéjét: #drupalarad vagy olvasd friss híreinket a Facebook hírlapon.

Reméljük, hogy novemberben találkozunk Aradon!

Időpont: 
2012. november 17., szombat 09.00 - 2012. november 18., vasárnap 18.00
Kategóriák: