Megjelent a Drupal 7.2 és 6.22

Boobaa képe

Letölthetőek a Drupal 7.1 és 6.21 biztonsági hibákat javító karbantartási kiadások.

A Drupal 7.2 és 6.22 a hibakövető rendszerben jelentett egyéb hibákat is javítják.

A meglevő Drupal 7 és 6 oldalak frissítése erősen ajánlott. A páratlan kiadásokban nincs újabb funkció. A Drupal 7.x sorozatú kiadásokkal kapcsolatban lásd a Drupal 7.0 kiadás bejelentését, a 6.x kiadásokkal kapcsolatban pedig a Drupal 6.0 kiadás bejelentését. A Drupal 5 már nem támogatott, ajánlott Drupal 6-ra frissíteni.

További információk az eredeti bejelentésben (angol nyelven).

Drupal verzió: 
Kategóriák: 

Hozzászólások

kalmarr képe

Sziasztok,

nem vagyok benne biztos, hogy jól értem-e a frissítési eljárást 7.0ról 7.2-re. Most már nem kell kikapcsolni egyesével a modulokat, hanem csak le kell törölni a régi fileokat (betartva a lépéseket) és csak frissíteni kell és kész?

KALMI

U. I.

Jó lenne, ha ezt is lehetne automatikus frissítéssel megoldani, de ez majd gondolom a 8.0-as :( vagy későbbi verzió lesz...)

FleetCommand képe

A modulokat nem kell kikapcsolni, csak akkor, ha főverziót frissítesz (6.x-ről 7.x-re). Úgyhogy csupán karbantartási mód, sites kivételével törölhetsz mindent és bemásolod az újat (majd persze lefuttatod az update.php-t). Az Upgrade.txt is ezt írja, simán működik...

(meg persze backup, ha nincs)

kalmarr képe

Viszont számomra nem egyértelmű, ha modult frissítek kézzel D7 alatt, akkor ki kell-e kapcsolni vagy csak törölni kell és frissítés?

kalmarr képe

Ez pontosan mire jó? Mit tud csinálni a frissítésnél?

york képe

Olvasd el a doksit, vagy probald ki. :)