Intenzív Drupal webfejlesztő képzések az Integral Visionnél

thamas képe

Integral Vision Workshop banner 120x90, bordóAz Integral Vision workshop sorozatot indít május végén, Budapesten. Első három tanfolyamunk a Drupal alapú webfejlesztés legfrekventáltabb részeire koncentrál. Foglalkozunk a felhasználói felülettel – az egyedi megjelenés kialakításával és az interaktivitással. Majd két részre bontva (alapok és mesterfok) áttekintjük a Drupal programozási lehetőségeit – a hetes rendszer újdonságaként megjelenő entitás réteget, a mezők kezelését és a beépített jQuery eszközöket is.

Egy-egy workshop mindössze két napig tart. A képzések fókuszáltak, viszonylag szűk, jól körülhatárolt témakörökre épülnek. Nagy ívű, de felszínes áttekintés helyett egy-egy terület mély ismeretét kínáljuk – természetesen mindent az összefüggésekbe helyezve.

Kurzusaink elsősorban azoknak szólnak, akik a hosszadalmas elméleti képzések helyett előnyben részesítik a rövid, de intenzív gyakorlati képzéseket. Oktatásaink során gyakorlat központú szemlélettel, együttműködésen, közös tevékenységen keresztül osztjuk meg hallgatóinkkal az általunk felhalmozott ismeretanyagot, tapasztalatot, tudást. Így a hozzánk látogatóknak időt és energiát takarítunk meg!

A részvevők pénzügyi segítése érdekében többféle kedvezményt is biztosítunk, amelyeket összevontan is igénybe lehet venni. Így akár 50 százalékos megtakarítás is elérhető!

Szükség esetén a résztvevők szállást igényelhetnek a workshop helyszínén, a CEU Konferencia Központban.

Várjuk Önöket is az Integral Vision Workshpokon!

További információ és jelentkezés: http://workshop.integralvision.hu

Kategóriák: