Drupal Hétvége 2010-kérdőív

Hojtsy Gábor képe

Az elmúlt hétvégén zajlott le a minden eddiginél több érdeklődöt vonzó Drupal Hétvége 2010 nevű rendezvényünk 240 résztvevővel. Az első napon 19 előadó, 2 teremben, 21 előadást tartott. Annyian jelentek meg, hogy személyes beszélgetésekre a szervezőknek kevés ideje jutott, ezért arra gondoltunk, hogy ezúttal egy kérdőív kitöltésére kérnénk azokat, akik részt vettek, illetve nem vettek részt az előadásokon.

Aki nem jött el, attól meg szeretnénk tudni, hogy miért nem, aki megjelent, attól pedig a rendezvény elemeinek értékelését kérnénk. A kérdőív kitöltése anonim, és nem hosszú, 3-5 perc alatt kényelmesen kitölthető. Köszönjük azoknak, akik ezzel is hozzájárulnak, hogy a továbbiakban még jobb rendezvényeket szervezhessünk a hazai közösség javára!

A csoportképet TeeCee készítette, további fotók flickr galériájában találhatók.

Hozzászólások

zserno képe

Alig 2 perc alatt kitoltottem, nehany mondatos szoveges ertekelessel egyutt. Kerlek toltsetek ki minel tobben.

aries képe

Az előadókat is meg lehet személyesen keresni, ha van építő kritika. Pl. 40valahány szavazóból az a kettő, akinek nem tetszett az előadásom, az elküldhetné e-mailen, hogy miben tudok javítani. Az általam eddig nem ismert hiányosságokon (pl. a diák erősen hiányosak, ezért az előadás sem volt összhangban vele) kívül minden javító ötletet egy pohár jó fajta egri vagy szekszárdi vörössel tudok jutalmazni a közeljövő egyik DUG-ján. :)

szantog képe

+ 1, illetve itt meg is köszönném az eddigi megkereséseket.
Voltunk egy páran "elsőelőadók", és nekem pl tetszett annyira az egész helyzet, hogy legyen folytatás máskor. :)
Szóval ha van 5leted, hogy mit, hogyan csináljak másképp, ne fogd vissza magad, minőségi pálinkaforrásokkal rendelkezem! :)

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Den képe

ez a pálinkás ígéret, nem? :D

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is szívesen veszek minden kritikát.

Azoktól akik szerint nem sokat ért az előadásom (mindkettőtől) nagyon várom a részletes értékelést, hogy mi volt rossz. De a többiektől is!

A pontok önmagukban nem jelentenek semmit. De ha kifejted, hogy mi nem tetszett, akkor azon tudunk javítani később (én legalábbis igyekszem).

Köszönöm!

csg képe

Nekem is lehet küldeni kritikát, bár én már kaptam, és magamtól is éreztem utána, hogy min javíthatnék, úgyhogy elsősorban inkább azokat bátorítanám, hogy írjanak nekem, akik belemerülnek a grafikonos témába, és kérdésük lenne, vagy megosztanák a tapasztalataikat.

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com

Boobaa képe

Elsőre ez jött ki az értelmezőmből: „szívesen veszek minden pálinkát”. Nyomtam is rá majdnem a +1-et izomból. ;)

Viccet félretéve: tudomásom szerint az előadók közül alig néhányan voltak, akiknek a közönség elé való kiállás rutinból megy. A maradéknak viszont az volna talán a leginkább hasznos (és rajtuk keresztül úgy gondolom, a közösségre nézve is), ha konkrét ötleteket, javaslatokat kapnánk a javításra. Persze lehet, hogy ilyesminek a rutinos színpadi emberek is örülnének – nem tudom, magam nem vagyok ilyen.

aksza képe

Sajnos én nem tudtam ott lenni. Előadás fóliák, videók várhatóak? Eddig csak Den előadás fóliáját láttam, az nagyon tetszett.

csorev képe

Nem tudtam ott lenni. A videók megtekintése után szívesen kitöltöm a kérdőívet. Lesz lehetőség a videók megtekintésére?

Péter

mxr576 képe

videó & fólia

nevergone képe

Minden előadásról lesz videó és prezentáció, mint ahogy eddig minden rendezvényen is így volt. Viszont szerintem a kérdőívet felesleges kitöltened, mert az (főleg) azoknak szól, akik személyesen részt vettek a rendezvényen. Sok dolog van, amit a videó nem ad vissza, így utólag felvételről szerintem már nem lehet megítélni az előadókat, előadásokat és a rendezvényt.

vacati képe

Rossz helyen keresem, vagy még nincs fent az előadások videói?

Az egyiket sajnálom, hogy nem láttam, de a másik előadást tartottam akkor fontosnak, most viszont rájöttem, hogy azt kellett volna megnéznem, vagy azt is :-(

pp képe

Sebaj, legalább egy csomó új szakmai kapcsolattal lettél gazdagabb. A videók készülnek. Amint lesz róla hír közzétesszük.

pp

PDavid képe

Én is nagyon örülnék az előadásokról készült videóknak és fóliáknak. ;)