Kilencedik Pécsi Drupal Felhasználói Találkozó

Den képe

Októberben is megrendezzük szokásos, pécsi Drupal Használói Találkozónkat - ez lesz a kilencedik alkalom, hogy összejövünk!

Téma: Drupal hétvége, honosítás, Display Suite előadás próba (ha elkészül addig...).

Helyszín az Pécsi Tudományegyetem Jogi Kara - http://www.law.pte.hu/menu/102/99 Időpont: Október 27., szerda, 18.00.

Ezen rendezvények elsődleges célja hogy összehozza a Drupal iránt érdeklődőket, használókat és fejlesztőket, lehetővé téve számukra egymás megismerését, segítését. Teret kívánunk adni gyümölcsöző kapcsolatok kialakulásának is.

Gyertek el minél többen! Nem kell „profinak” lenned, műkedvelő amatőröket, a rendszerrel még csak most ismerkedőket, érdeklődőket is szívesen látunk!

Gyere el, mutatkozz be, mondd el mihez értesz, mely területen szeretnél fejlődni, milyen támogatásra van szükséged. Hozd el futó projektjeidet, mutasd be, mit, hogyan oldottál meg. Szívesen tanulunk tőled! Kérdezd meg, mit nem tudtál megcsinálni, segítünk megoldani a problémákat.

Időpont: 
2010. október 27., szerda 18.00

Hozzászólások

GottHard képe

Én ugyan pécsi lány vagyok, de mostanság Pesten élek. Elmennék én a pécsi Drupál találkozóra, de a fővároshoz köt a munkám. Sima, mezei felhasználó vagyok. Szeretnék honlapot csinálni magamnak. Tud valaki segíteni?

Nagy Gusztáv képe

Ha meg akarsz fizetni valakit a munkáért, akkor a Munkaajánlat fórum alatt küldd be a kérésed (és ne valahol egy hozzászólásként).

Ha inkább megtanulni, és magad megcsinálni szeretnéd, akkor arra pl. ott a letölthető könyvem:

Nagy Gusztáv

szt képe

Bár korábban el kellett mennem, mégis sokat tanultam/tunk Dentől, köszönet neki!