Fantasztikus programmal készülünk az idei Drupal Hétvégére

Hojtsy Gábor képe

Drupal hétvége fotóIdén másodszor nevezzük Drupal Hétvégének az immár 2006-óta megrendezett Drupal konferenciát. A korábbi rendezvényekről, archív felvételekkel és előadás fóliákkal eseménynaptárunkban lehet tájékozódni. A Drupal Hétvége 2010 két napos rendezvénye ezúttal is eltérő profilú napokra bomlik, az első napon a hagyományos előadások hallhatóak majd.

Ezen a téren idén újdonság, hogy két teremben folynak majd napközben az előadások. Annyi értékes program javaslatot kaptunk, hogy komoly munka volt ennek egyeztetése és összeállítása. Örömmel jelentjük be, hogy idén 19 előadó 21 előadását hallgathatják meg az érdeklődők az ingyenes regisztrációt követően! Olyan aktuális, forró témák kerültek be a programba, mint a magyar EU elnökségi weblap fejlesztése, a Drush használata vagy a Display Suite, hogy csak párat említsünk. A részletesebb programot már közzé is tettük.

A második napra a tavalyi kezdeményezéshez hasonlóan idén is közösségi napot szervezünk. Ez azt jelenti, hogy bárki bekapcsolódhat a magyar fordításba, kipróbálhatja magát folt készítésben, segíthet a Drupal.hu dokumentáció írásában, és úgy általában munka közben tanulhat a Drupalról. Kiváló lehetőség ez kapcsolat építésre, szakmai fejlődésre egyaránt.

Regisztráció

Update: A jelentkezést lezártuk.

A hétvége mindkét napján ingyenes a részvétel, a helyek száma viszont korlátozott. Ezen hír írásakor már száz feletti résztvevő regisztrált! Jelentkezni november 7-ig vagy a teltház eléréséig van lehetőség, ezért javasolt mielőbb jelentkezni. Az utazást, szállást és étkezést mindenkinek saját költségén kell állnia.

Helyszínek és dátumok

Előadások: 2010. november 13.,
CEU Konferencia központ
(1106 Budapest X. kerület, Kerepesi út 87.)
Közösségi nap: 2010. november 14.,
Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési (NIIF) Intézet
(1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.)
Bővebb információ, térképek és megközelítési tippek a helyszínek oldalunkon találhatók.

Támogatókat várunk

Rendezvényünk célja a Drupal tartalomkezelő népszerűsítése, a rendszerrel foglalkozó emberek összekapcsolása. Szeretnénk, ha minél szélesebb közönséget tudnánk elérni és minél több embert tudnánk bevonni a közös alkotás folyamatába. A magyar fordítás elkészítése sem kis feladat és a Drupal alaprendszer fejlesztésekor is elkél a sok segítő kéz. Szeretnénk a Drupal Hétvégén kívül továbbra is egyéb találkozókat és összejöveteleket szervezni. Ezt támogatók nélkül nem tudjuk megtenni, ezért kérnénk mindazon cégek és magánszemélyek segítségét, akik segítenék törekvéseinket.

A fotót TeeCee 2009-es Drupal Hétvége albumából kölcsönöztük.

Hozzászólások

yasztibike képe

Nagyszerű előadások lesznek a kiírás alapján :) Arról szeretnék érdeklődni, hogy aki nem tud elmenni a konferenciára, annak elérhetőek lesznek-e az előadások valamilyen formában? Köszönöm!

nevergone képe

Igen, reményeink szerint idén is lesz online közvetítés, illetve az előadásokról készült felvételt és az ott használt prezentációkat közzé fogjuk tenni.

yasztibike képe

Nagyon szépen köszönöm a választ! Mindent megteszek, hogy személyesen ott lehessek. :)

scoundrel képe

szeretnék ide egyszer én is felkerülni. úgyhogy tanulok ezerrel!

maximális tiszteletem!

FleetCommand képe

Nagyon tetszik a program, mar regisztraltam is :) Sajnos csak a szombati napra tudok elmenni (vasarnap munka), de mar szamolom, hanyat kell aludni :)

balazsgabi képe

mivel még nem voltam, így lenne egy kérdésem

A tápcsatlakozás megoldott, azaz konnektor lesz elég, vagy akksi hegyekkel érkezzen aki frissen melegében szeretné kipróbálni a hallottakat, látottakat?

A wifit valahogy alapnak érzem, de azért halkan rákérdeznék erre is.

pp képe

Az egyik teremben biztos lesz wifi, a másikban nem biztos, de utánanézek.
Elosztót meg hozzatok. :)

pp

csabyeca képe

Kérdezném azokat akik messzebbről érkeznek: Merre találtatok szállást? Mert jó lenne maradni a 2. napra is.

Balogh Zoltán képe

Képi beszámoló a helyszínről.