Indul a jelentkezés a Drupal Hétvégére

Hojtsy Gábor képe

Drupal hétvége fotóÍgéretünkhöz híven a mai napon elindítottuk a jelentkezést a Drupal Hétvége 2010 nevű rendezvényünkre, mely immár a hetedik Drupal témájú konferencia hazánkban. A helyek száma korlátozott, regisztrálni pedig november 7-ig vagy a teltház eléréséig van lehetőség, ezért javasolt mielőbb jelentkezni.

A kétnapos rendezvény első napján a hagyományos előadásokon vehetnek részt a látogatók, míg a második napon szeretnénk teret biztosítani a közös alkotásra. Sokszor, sokan kérdezték hogyan, mi módon tudnának beszállni a közös munkába és miképp tudnák segíteni a fordítást vagy a Drupal fejlesztését. E második, „közösségi napnak” elnevezett összejövetelen lehetőség lesz élőben is megvalósítani ezeket, hozzájárulva a közösség eredményeihez.

Helyszínek és dátumok

Előadások: 2010. november 13.,
CEU Konferencia központ
(1106 Budapest X. kerület, Kerepesi út 87.)
Közösségi nap: 2010. november 14.,
Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési (NIIF) Intézet
(1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.)
Bővebb információ, térképek és megközelítési tippek a helyszínek oldalunkon találhatók.

Regisztráció

A részvétel díjtalan a rendezvény mindkét napján, azonban előzetes online regisztrációhoz kötött. Az utazást, szállást és étkezést mindenkinek saját költségén kell állnia.

Program

Bár szintén a mai napra ígértük a program megjelentetését, idén minden várakozást felülmúló minőségű és mennyiségű előadás javaslat érkezett, ezért még folyik a javaslatok programba illesztése. Az biztos, hogy az eddigieknél sokkal több előadást tartalmaz majd a program, legalább két párhuzamos sávban. Rövidesen ezt is közzétesszük.

Támogatókat várunk

Rendezvényünk célja a Drupal tartalomkezelő népszerűsítése, a rendszerrel foglalkozó emberek összekapcsolása. Szeretnénk, ha minél szélesebb közönséget tudnánk elérni és minél több embert tudnánk bevonni a közös alkotás folyamatába. A magyar fordítás elkészítése sem kis feladat és a Drupal alaprendszer fejlesztésekor is elkél a sok segítő kéz. Szeretnénk a Drupal Hétvégén kívül továbbra is egyéb találkozókat és összejöveteleket szervezni. Ezt támogatók nélkül nem tudjuk megtenni, ezért kérnénk mindazon cégek és magánszemélyek segítségét, akik segítenék törekvéseinket.

A fotót TeeCee 2009-es Drupal Hétvége albumából kölcsönöztük.

Hozzászólások

csabyeca képe

Sziasztok! egy kérdésem lenne leginkább a helyieknek: Kaposvárról megyek és kérdezném hogy milyen szállást ajánlanátok? Merre hol érdemes keresni? Köszi!