Drupal Hétvége 2010 - november 13-14-én

Hojtsy Gábor képe

Drupal hétvége fotóÖrömmel jelentjük be, hogy idén is megrendezzük a Drupal Hétvégét, mely immár az hetedik Drupal témájú konferencia hazánkban.

A két napos rendezvény első napján a hagyományos előadásokon vehetnek részt a látogatók, míg a második napon szeretnénk teret biztosítani a közös alkotásra. Sokszor, sokan kérdezték hogyan, mi módon tudnának beszállni a közös munkába és hogyan tudnák segíteni a fordítást vagy a Drupal fejlesztését. E második, "kódsprintnek" elnevezett napon lehetőség lesz élőben is megvalósítani ezeket, hozzájárulva a közösség eredményeihez.

Helyszínek és dátumok

Előadások: 2010. november 13.,
CEU Konferencia központ
(1106 Budapest X. kerület, Kerepesi út 87.)
Kódsprint: 2010. november 14.,
Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési (NIIF) Intézet
(1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.)
Bővebb információ, térképek és megközelítési tippek a helyszínek oldalunkon találhatók.

Regisztráció

A részvétel díjtalan a rendezvény mindkét napján, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Az utazást, szállást és étkezést mindenkinek saját költségén kell állnia. Az online regisztrációra a programunk közzététele után, október 12-től lesz lehetőség.

Támogatókat várunk

Rendezvényünk célja a Drupal tartalomkezelő népszerűsítése, a rendszerrel foglalkozó emberek összekapcsolása. Szeretnénk, ha minél szélesebb közönséget tudnánk elérni és minél több embert tudnánk bevonni a közös alkotás folyamatába. A magyar fordítás elkészítése sem kis feladat és a Drupal alaprendszer fejlesztésekor is elkél a sok segítő kéz. Szeretnénk a Drupal Hétvégén kívül továbbra is egyéb találkozókat és összejöveteleket szervezni. Ezt támogatók nélkül nem tudjuk megtenni, ezért kérnénk mindazon cégek és magánszemélyek segítségét, akik segítenék törekvéseinket.

A fotót TeeCee 2009-es Drupal Hétvége albumából kölcsönöztünk.

Időpont: 
2010. november 12., péntek 00.00 - 2010. november 14., vasárnap 00.00

Hozzászólások

gergely képe

Van erre facebook event is: 1. nap és 2. nap

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.