Véget ért a Drupal Tábor 2010

Hojtsy Gábor képe

A hétvégén véget ért a Drupal Tábor 2010, melyet körülbelül harminc Drupal iránt érdeklődő és abban elmélyült résztvevő töltött meg szerdától vasárnap reggelig. Véleményem szerint rendkívül jól sikerült táborban vehettünk részt, Szabó Dénes (Den) helyi szervezőként kiváló helyszínt talált, mely mint belvárosi kollégium, a megfizethető szállás, gyors internetkapcsolat és Pécs fontosabb pontjainak a közelségét nyújtotta. Számos érdekes előadást hallottunk gyakorlatban is működő webhelyek hátterétől modul fejlesztés és smink készítési tippekig, melyekből mindannyian tanulhattunk.

A program szerves részei voltak a közös sprintek, melyek során a magyar fordítást bővítettük és javítottuk, valamint Drupal 7 hibákat javítottunk és teszteltünk / igazoltunk. Új aktív tagokat szerveztünk be a Drupal.hu adminisztrációs csoportjába, így különböző újratervezési feladatoknak kezdtünk neki. Ezek közül az egyik látványosabb változás a Drupal.hu Planet oldalának kisebb átalakulása, mely remélhetőleg még személyesebb lett mint eddig.

Az előadásokról és egyéb programokról Csécsy László készített és tett közzé lelkesen videókat a drupaltabor.hu oldalon, ezek az ottani tábor program oldalon elérhetőek és letölthetők. Állóképek formájában Szabó Dénes örökítette meg gazdagon a rendezvényt, képei blogjában megtalálhatók.

Ismételten köszönjük minden résztvevőnek a megjelenést, a támogatóknak (a Factorynak, a FARM-nak és az Internode-nak) pedig a hozzájárulást.

Hozzászólások

aries képe

Örülök, hogy ott lehettem, életem legszórakoztatóbb szakmai rendezvénye volt. Akik ott voltak tudják, hogy mi áll a „falvédőn”, aki meg nem volt, jövőre megtudhatja. ;) Köszönet érte a szervezőknek!

aboros képe

köszönet a szervezőknek, a támogatóknak, résztvevőknek, felejthetetlen élmény, alig várom a következőt. :)

-
clear: both;

pkiraly képe

Csatlakozok Arieshez és aboroshoz: nagyon köszönöm, hogy ott lehettem, sokat tanultam, örültem, hogy végre arcokat tudtam kötni a nick-kekhez. Egy hiányosság volt, NeverGone beigért, a táborra tartogatott vicceiből nem sokat hallottam. PP-nek és Dénesnek nagy köszönet! Remélem, hogy az elkezdett beszélgetések (no meg a fordítás, issue javítás, partnerkeresés stb.) a jövőben is folytatódik. Hajrá!

nevergone képe

Így is állandó veszélyben éreztem magam a viccek miatt, mi lett volna, ha még többet mondok... :)

dj képe

Köszönet a szervezőknek! Sok érdekes és hasznos infóhoz jutottunk, köszönet érte az előadóknak!

Üdv!
Dudás József

york képe

Nehezkesen indult a tabor, a vonat 1,5 orat vesztegelt Balatonszentgyorgyon, igy a fiuk sokat vartak ram Siofokon, de aboros hamar letudta a tavot es egy hegyi szakasz utan erkeztunk Pecsre :).
A konferencia tartalmas volt, sok-sok ujdonsaggal, otlettel es kapcsolattal gazdagabban tertem haza. Jo es tanulsagos tortenetek hangzottak el, beszelgettunk sokakat erinto problemakrol. Az eloadoknak kulon koszonet nagyon felkeszultek es jok voltak. A "ki hogy fejleszt" bemutatot elhalasztottuk a kovetkezo taborra :). A hazaut Siofokig zokkenomentes volt ;), de ott fel oras kesessel erkezett a vonatom.
Mikor lesz a kovetkezo ?
Csak hogy szamoljam hanyat kell meg aludni addig :).

Boobaa képe

Nagy élmény volt ennyi profival egy fedél alatt lenni, és néha még együtt dolgozni is. Sajnálom, hogy a videók miatt kevés időm maradt ez utóbbira - a következő alkalomra remélem, jobban sikerül megoldani ezt is.

scoundrel képe

tényleg nagyon jó volt, sokat tanultam megint.

én is várom a következőt.

üdv.sco

asrob képe

az előttem szólokhoz, remek hangulatú tábor volt. Előadások szintúgy fantasztikusak voltak, az estékről pedig ne is beszéljünk ;) Köszönet mindazoknak akiknek benne volt a keze a tábor megszervezésében.

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

hosszu.kalman képe

Ilyennek kell lennie egy Drupal tábornak :)

Balogh Tibor képe

Remélem nem veszitek zokon, hogy kezdő Drupalosként be nem állt a szánk a beszélgetések alkalmával, és a kérdéseink özönét zúdítottuk rátok. :)

Sajnos nem maradhattunk vasárnapig, hazafelé az út 8 óra. Kellemes légkör volt, és Pécs belvárosa is nagyon szép.

Köszönet a szervezőknek, hogy összehozták a tábort, és részt vehettünk rajta.

zila képe

Csodálkozom, hogy senki nem mondta még, hogy VILLANCS-VILLANCS !! :)

Nagyon jó volt a tábor, a következőn is ott a helyem!

Köszönöm,
Zila

--
IE doesn't support internet

Den képe

Feltettem néhány fotót a http://drupaltabor.hu fejlécébe is, próbáltam olyan képeket válogatni, amelyek átadják a város hangulatát.

Vasárnap korán, célzottan ezért kimentem fotózni... :)

(Már csak néhány avatar fotó van hátra.)

Hojtsy Gábor képe

Most akkor jól leterheljük a szervert a sok újratöltögetéssel hogy lássuk a szép képeket. :) Én legalábbis ezt tettem.

Boobaa képe

Hint: ha kevesebbet akarsz várni, elég, ha csak a fejléc háttérképet töltögeted újra. ;)
Vagy öt perce nézegetem, de még mindig jönnek fel újak.

Den képe

22db, asszem. Sokkal többet csináltam, csak ezeket lehetett szépen megvágni, hogy illeszkedjen oda.

york képe

Nagyon jo fotok lettek, gratulalok.
Jo lenne megnezni oket kulon kulon is ;).

gazsesz képe

Olvasva itt a hozzászólásokat, el tudom képzelni, hogy miről maradtam le. No de csak az idén, többet ilyen nem fordulhat elő!
:)

Gazsesz

Benwick képe

Köszönet a hangulatért, a színvonalas előadásokért, a szervezésért és a fenomenális akusztikájú kupoláért.
A következőre is megyek +1

janoka képe

Kiváló szakmai rendezvény volt! Köszönet a szervezőknek!

János

nevergone képe

hosszu.kalman képe

aboros képe

ng4

-
clear: both;