Megjelent a Drupal 7.0 Alpha 5

Boobaa képe

A negyedik Drupal 7 alpha kiadás már több, mint egy hónapja jelent meg. Ma büszkén jelentjük be a Drupal 7 ötödik alpha verziójának kiadását további tesztelés és visszajelzés végett. Az első alpha bejelentésekor közzétettünk egy kimerítő listát a Drupal 6 óta történt változásokról (angolul), ezért ebben a bejelentésben arra koncentrálunk, hogyan tudsz te magad segíteni a Drupal 7 mihamarabbi megjelenésében, és hogy az olyan sziklaszilárd lehessen, mint a korábban megszokott és megszeretett Drupal kiadások.

Ez a kiadás sok kritikus hibajavítást tartalmaz, különösen a korábbi változatokról való frissítés, biztonsági javítások, JavaScript, teljesítmény és egyéb területeken.

Nézd meg a kiadási megjegyzéseket (angolul), ha további részletekre vagy kíváncsi.

Mikor lesz az alpha kiadásból beta?

Meghatároztunk néhány "beta blocking" (a beta kiadását akadályozó) ügyet, és felsoroltuk őket a Drupal core közösségi kezdeményezések oldalon. 2010. június 21-én, vagy akörül meg fogunk jelentetni egy új hivatalos Drupal 7 kiadást. Ha ezen lista elemei javításra kerülnek addigra, az egy beta kiadás lesz; egyébként egy újabb alpha. Valószínűleg megjelentetünk néhány béta verziót és legalább egy kiadásra jelölt változatot, mielőtt a Drupal 7-et véglegesítjük. Jó esélyünk van a beta elerésére a következő hónapba, ha fenti rövid listára koncentrálunk! Kérünk, segíts!

Korábbi változatokról való frissítés

Megjegyzendő, hogy a korábbi változatokról való frissítés még (mindig) nem működik. (A bejelentés további része elérhető itt, angolul.)

Drupal verzió: 
Kategóriák: 

Hozzászólások

Désiré képe

boobaa: keress kakukktojást az első két mondatban :)
Ha ügyes vagy, legalább kettőt találsz :)

- - -
Juhász Márton

http://juhaszmarton.hu

Boobaa képe

Webchickhez hasonlóan copy&paste volt, csak én ugye elfelejtettem mindenhol átírni. Természetesen az ötödik alpha jelent most meg (ahogy a cím is mutatja, azt nem felejtettem el átírni a Mentés előtt), és természetesen a negyedik volt úgy egy hónappal ezelőtt.

aboros képe

javítottam.

-
clear: both;