Ötödik Debreceni Drupal felhasználói találkozó

nevergone képe

2010. május 25.-én megrendezésre kerül az ötödik Debreceni Drupal felhasználói találkozó, mely rendezvény elsődleges célja hogy összehozza a Drupal iránt érdeklődőket, használókat; lehetővé téve számukra egymás megismerését, segítését. A találkozó kötetlen beszélgetés keretében zajlik, elsősorban Drupalt érintő témákról. Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik csupán érdeklődnek a Drupal és a hazai közösség iránt.

Helyszín:
Inca Café
4031 Debrecen Simonffy u. 2/B (Kossuth-térből nyílik)

Időpont:
2010. május 25., kedd 18.00 - 21.00 (vagy amíg jólesik)

Külön jelentkezésre ezúttal sincs szükség, de örömmel vesszük ha a hozzászólások között ezt jelzik a részvevők.

Időpont: 
2010. május 25., kedd 18.00

Hozzászólások

asrob képe

Megyek.

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

bernie képe

subs();
ß.

- bernie -

blaces képe

Nagyon az elején, nagyon az alapoknál járok a Drupálban, de kíváncsiságból hajrá, ott a helyem!

nevergone képe

Gyere, várunk! :)
Itt nem csak Drupalról esik szó, hanem ami éppen akad, megbeszélünk, kibeszélünk, sztorizgatunk. Szóval ez inkább közösségi, mint szakmai, mondjuk eddig nem is panaszkodtak érte, de természetesen minden kérdésedre szívesen válaszolunk, ha tudunk. :)
Terveink szerint nyáron is lesz DDUG, nem voltak túlzott elvárásaink az induláskor, de azokat sikerült túlteljesíteni. Volt úgy, hogy csak néhányan voltunk, volt úgy, hogy nagyon sokan voltunk (kösz pkiraly, York, Den, Bernie, és a többiek), és bár kissé tartottam attól, hogy pár alkalom után elmarad az érdeklődés, de szerencsére nem így lett.

Szóval gyere bátran, helyet lefoglaltam szokásos 6-8 főre. :)

norbinork képe

Kösz, hogy jelen lehettem és fáraszthattalak benneteket néhány bugyuta kérdéssel. Jól éreztem magam. Mondjuk jobb lett volna nem autóval menni.....

norbinork

nevergone képe

Jó volt ez, kösz, hogy jöttél. :)