Megjelent a Drupal 7.0 alpha 3

Boobaa képe

A második Drupal 7 alpha kiadás már több, mint egy hónapja jelent meg. Ma büszkén jelentjük be a Drupal 7 harmadik alpha verziójának kiadását további tesztelés és visszajelzés végett. Az első alpha bejelentésekor közzétettünk egy kimerítő listát a Drupal 6 óta történt változásokról (angolul), ezért ebben a bejelentésben arra koncentrálunk, hogyan tudsz te magad segíteni a Drupal 7 mihamarabbi megjelenésében, és hogy az olyan sziklaszilárd lehessen, mint a korábban megszokott és megszeretett Drupal kiadások.

Ezen kiadási megjegyzések a legnagyobb változások listáját tartalmazzák (angolul). A leginkább említésre méltó változás a fejlesztők számára a jQuery 1.4 és jQuery UI 1.8 beépítettsége a Drupal 7-be. Rengeteg kritikus javítást is eszközöltünk az előző alpha óta, melyek közül talán a legfontosabb az volt, mikor a jelszavak egyszerű szövegként tárolódtak bizonyos feltételek mellett. Upsz. :P Legfőbb ideje egy újabb menetnek...

Ezt az alpha verziót nem kellene éles rendszerekhez használni. Bár megoldottuk a legtöbb eddig jelentett hibát, de vannak ismert kiemelkedő ügyek (beleértve biztonsági ügyeket is), és nagy valószínűség szerint vannak eddig még bejelentetlen problémák is. Meg fogunk jelentetni néhány béta verziót és legalább egy kiadásra jelölt változatot, mielőtt a Drupal 7-et véglegesítjük. Segíthetsz nekünk a végső kiadás mihamarabbi elérésében, ha kipróbálod ezt az alpha kiadást és jelzed az észlelt hibákat.

Megjegyzendő, hogy a korábbi változatokról való frissítés még (mindig) nem működik. (A bejelentés további része elérhető itt, angolul.)

Drupal verzió: 
Kategóriák: