A hétvégén várjuk a Drupal Hétvégére jelentkezetteket

Hojtsy Gábor képe

A Drupal Hétvégére történő jelentkezést a rendezvény közeledtével lezártuk. Mindazokat, akik regisztráltak, szeretettel várjuk november 14-15-én, szombaton és vasárnap a megfelelő helyszíneken.

Az első napon az előadások helyszíne a CEU Konferencia Központ (1106, Budapest, X. kerület, Kerepesi út 87.). A regisztráció reggel 9-kor kezdődik, az első előadás 9:40-perckor lesz. Bár az előadások 18:20-kor végetérnek, a napot ezt követően egy kötetlen Drupal találkozó zárja. Ennek helyszínét az előadások zárásakor fogjuk bejelenteni.

Támogass kétszázzal! Mivel a hétvége ideje alatt lehet utoljára papír kétszázasokkal fizetni, úgy gondoltuk, hogy a regisztrációs asztalnál egy adomány gyűjtő dobozt helyezünk el, melybe névtelenül bedobhatja bárki megmaradt kétszázasát. Ezekből szeretnénk másnapra üdítőt venni, hogy ezzel segítsük a kódsprintelők munkáját.

A második napon a kódsprint a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet épületében lesz (NIIF, 1132, Budapest, XIII. kerület, Victor Hugo u. 18-22.), terveink szerint 9-18 óra között. A helyszínen wifi és tápfeszültség áll rendelkezésre, kérjük mindenki igyekezzen saját laptopról gondoskodni. Lesznek olyan feladatok is, melyekbe számítógép nélkül is be lehet kapcsolódni, de mégiscsak kódsprintről van szó, így a fókusz a fejlesztésen és fordításon lesz.

Várunk minden regisztáltat szeretettel a hétvégén!

Időpont: 
2009. november 14., szombat 09.00 - 2009. november 15., vasárnap 18.00

Hozzászólások

aries képe

Vasárnap valószínű a kódsprint helyén felejtettem a kameraállványomat, fekete Hama tokban volt. Nem találkozott vele vki?

roczei képe

Sikerült megtalálnod végül? Mint már írtam is Neked levélben, az NIIF-ben biztos hogy nem hagytad ott mert már akkor sem volt ott mikor elmentetek vasárnap este.