A Drupal nyerte a Packt Publishing "2008 Best PHP Open Source CMS" díját

Hojtsy Gábor képe

Immár harmadszor jelölték a Packt Publishing Best PHP Open Source CMS díjára a Drupal rendszert. Tavaly a Joomla előzte meg, idén azonban mind a bírák, mind a közönség szavazásán első helyezést ért el ebben a kategóriában. Elnyerte tehát a 2008 Best PHP Open Source CMS díjat. A Packt ezen a héten hirdeti ki a különböző kategóriák nyerteseit, pénteken jelentik be az átfogóbb legjobb tartalomkezelő díj nyertesét. Abban a kategóriában tavaly a Drupal nyert, idén még addig lehet izgulni érte.

Szintén a héten jelentették be a 2008 Open Source CMS Most Valued People díjakat, mely az egyes nyílt forrású projekteken dolgozó egyéneket díjazza. Míg más közösségekben jellemzően a projektalapító nyert, a Drupal közösségében idén Earl Miles alias merlinofchaos kapta a díjat. Earl a Views és Panels modulok szerzőjeként alapvető eszközöket adott a közösség kezébe, melyeket ma már a legtöbb Drupal alapú webhelyen bevetnek. Gratulálunk!

Kategóriák: 

Hozzászólások

Ash képe

Azt hiszem ennek éppen itt volt az ideje. Minden elfogultság nélkül, a 6 -os drupál szerintem olyan jóra sikeredett (kiforrott), hogy jelenleg nincs a piacon hasonló képességű rendszer. És ezt mondom, úgy hogy ismerem a többi cms -t is felületesen. A views készítője is megérdemelte mert a views a legfontosabb modul és rengeteget fejlődött a 2 -es verzió.

Na de, csak annyit akartam, hogy gratulálok mindenkinek és örülök hogy ilyen nagyszerű rendszert használhatok. Így tovább.

taltos képe

Hát, ha a Drupal 6-ról is szó van, akkor ez neked is nagy-nagy elismerés Gábor. :) gz!

pp képe