Megvannak a Drupalcon Szeged 2008 árai

Hojtsy Gábor képe

A hétvégén bejelentettük az idei szegedi nemzetközi Drupal konferencia (Drupalcon Szeged 2008) regisztrációs árait. Mivel a rendezvényt nagy számú önkéntes részvételével szervezzük (az előadók, a témakörök felelős minőségbiztosítói, a helyi szervezők és a főszervezők is mind saját költségükön, szabadidejükben foglalkoznak a konferenciával), és ráadásul ismét jelentős szponzori támogatásra számítunk (konkrét szponzori csomagok rövidesen elérhetőek lesznek), a konferencia jegyek árait nemzetközi összehasonlításban kedvezően tudtuk tartani.

Az idő előrehaladtával lépcsőzetesen emelkedik majd a jegyek ára, júniusban 80 euróba, júliusban 120 euróba, augusztus 24-ig 160 euróba, míg augusztus 24 után (a bejáratnál) 200 euróba fog kerülni a belépőjegy. Ez körülbelül 20-30-40-50-ezer forintos árakat jelent.

Ezért az árért egy résztvevő a következőket kapja:

  • 4 nap (2008. augusztus 27-30.) előadásai 4 teremben párhuzamosan, összesen körülbelül 80 előre tervezett előadással.
  • 4 nap "unconference" (a résztvevők által beküldött, a szervezők által nem minőségbiztosított BoF jellegű összejövetelek) ugyanazokon a napokon.
  • A konferenciát követő fejlesztői napon (code sprint) való részvétel (2008. augusztus 31.).
  • Szendvics ebéd minden nap (beleértve a fejlesztői napot - a nap résztvevőinek).
  • Kávé és víz egész nap a konferencia minden napján.
  • Egy esti parti welcome drink-kel és némi rágcsálnivalóval.
  • Konferencia póló és más konferencia kellékek.

Reggeliről, vacsoráról, szállásról és utazásról mindenkinek magának kell gondoskodnia. A konferencia regisztrációs felülete lehetőséget fog biztosítani szállás foglalására is, több ágyas szoba esetén akár másokkal való megosztásra is.

Hozzászólások

ttsz képe

Sziasztok, nekem nem teljesen tiszta, hogy hol tudok jegyet venni még juniusba. Szegedi vagyok úgyh ott a helyem. Csak online lehet venni vagy kihelyezett jegyárusító helyeken is?

Köszi előre is.

Üdv: TTSZ.

Hojtsy Gábor képe

A feltüntetett áron csak online (vagy bank átutalással) lehet fizetni, a 200 eurós árat a bejáratnál érkezők, és addig nem fizetők tudják majd fizetni. A többi árat online (vagy bank átutalásos) fizetők tudják majd csak kihasználni. A konferencia honlapon is szerepel, hogy a regisztráció rövidesen indul (még azért van 26 nap júniusból).

Csete Attila képe

Szia Gábor!

Ha valaki nem tud ott lenni végig, annak lesz lehetősége napi jegyet venni?

Üdvözlettel:

Csete Attila

Hojtsy Gábor képe

Nincs arra sajnos kapacitásunk, hogy ellenőrizzük minden nap a badge-eket, vagy bármit, amikor több száz ember látogat el egy rendezvényre és bármikor ki-be járkálhatnak az épületből. A jegy vásárlására már most lehetőség van, nem árt sietni, amíg még olcsó :) http://szeged2008.drupalcon.org/register