Bejelentették a bostoni 2008-as Drupal konferenciát

Hojtsy Gábor képe

Boston Convention and Exhibition CenterA mai napon jelentette be Moshe Weitzman, hogy a következő nemzetközi Drupal konferencia 2008. március 3–6. között Bostonban kerül megrendezésre a Boston Convention and Exhibition Center területén. A boston2008.drupalcon.org címen elérhető konferencia honlap számos információval szolgál már most, de mivel a konkrét részletek, az előadások és kapcsolódó programok még kidolgozás alatt vannak, egyelőre csak a legfontosabb információk érhetőek el.

A professzionális rendezvényközpont többek között arra is lehetőséget ad, hogy a látogatók száma akár a 700-at is elérje (a legutóbbi és egyben legnagyobb Drupal konferencia – a barcelonai – 450 fős volt). A szponzorok keresésében is érdekes újításokat terveznek bevezetni: a négy előadóterem szponzorait licitálás útján kívánják betölteni a szervezők. Habár a közösség a szponzorok nélkül nem tudná megrendezni a konferenciát, a saját képére alakíthatja azt. Akárcsak a korábbi Drupal konferencián, ezúttal is logótervező versenyt hirdettek, melynek keretében a számos helyen megjelenő logóterveket várják a közösségtől.

Időpont: 
2008. március 3., hétfő 00.00 - 2008. március 6., csütörtök 00.00
Kategóriák: 

Hozzászólások

aboros képe

érdeklődnék, hogy felmerült e ötletként, hogy esetleg 'szervezetten' menni magyarországról. persze nem tudom, hogy igény van e rá, hányan mennénk vagy egyátalán miegyéb, de boston azért jómessze van, vízum is kell, meg egyéb bonyolultságok.

-
clear: both;

Hojtsy Gábor képe

Én emiatt nem vettem még részt az ottani konferenciákon, az utazás költsége nem kicsi. Viszont az kétségtelen, hogy rengeteg érdekes dolog történik majd ott idén (is).

aries képe

Aztán mivel jutunk oda? Cethal szájában vagy repülő szőnyegen?

Aries
http://aries.mindworks.hu

Anonymous képe

Idehaza kerekebb a lányok feneke, a többit meg majd elolvasom :]

Őry Máté képe

És mikor lesz Szegeden?

Hojtsy Gábor képe

A tavaszi Drupal konferenciák az amerikai kontinensen szoktak lenni, az ősziek Európában. Az idei európai konferenciára még mindig várják a javaslatokat a Drupal Association-nél, ahogy a linkelt írásban is szerepel.