Dries Buytaert szeptemberi Drupal prezentációja videón

Hojtsy Gábor képe

A mai napon tette közzé Dries Buytaert, a Drupal alapítója, hogy a szeptemberi barcelóniai előadásának videója végre elérhető az interneten is. Ezzel egy időben az előadások fóliáit is letölthetővé tette. A videó a helyi polgármester bevezetőjével indul, aki fontosnak gondolta támogatásának kifejezését, és a konferecia helyszín történetének ismertetését. Ennél valószínűleg a magyar nézők számára sokkal többet mond majd Dries előadása, ami néhány technikai baki után a Dries által készített felmérés összegzését adja, sőt még a Drupal 7-re mutató "jóslatokat" is tesz. Mivel a videón a fóliák nem jól láthatóak, a videó mellett a fóliák megtekintése és lapozása is ajánlott.

Kategóriák: 

Hozzászólások

nevergone képe

Érdemes megnézni Dries prezentációját, nagyoon lendületes, és igényesen van összerakva. A Drupal 7 "Killer Edition" -nél felsorolt tíz dologból pedig remélem minél több meg fog valósulni, igéretesnek tűnnek. :)

aboros képe

a videót még nem néztem meg csak a pdfet, de nagyon tetszett, videó nélkül is gyönyörűen lehetett követni az előadás ívét. bravó. ajánlani fogom sokat prezentáló ismerősöknek ezt a pdfet, hogy: na, így.

-
clear: both;