Közzétették a barcelonai Drupal Konferencia programját

Hojtsy Gábor képe

A mai napon vált nyilvánossá a Barcelonában, szeptember közepén megrendezendő Drupal konferencia előadás programja. A rendezvényen három négy magyar Drupal fejlesztő is előadást fog tartani: Négyesi Károly, Dianiska Balázs, Novák Áron és jómagam az általunk végzett különböző munkákról fogunk bemutatókat tartani. A barcelonai rendezvény az eddigi legnagyobb európai Drupal összejövetelnek ígérkezik, négy teremben párhuzamosan négy napon át tartanak majd az előadások, sőt számos kisebb szoba áll majd rendelkezésre spontán vitafórumokra (BoF) illetve kőkemény fejlesztésre. A konferencián való részvételhez a programot tekintve mindössze jelképesnek látszó 50 eurós részvételi díjat kell csupán fizetni, a rendezvény után ráadásul egy nagy helyi fesztivál zajlik a városban, ezért sokan tovább is maradnak, hogy élvezzék a spanyol vendégszeretetet.

Még nem késő jelentkezni, és lefoglalni a repülőjegyeket!

Kategóriák: 

Hozzászólások

drifter képe

Tényleg amúgy ki megy még? A résztvevőlistát böngészve nem derül ki hogy ki jön Magyarországról... mindenesetre én ott leszek, remélem többen is találkozunk.

Várady [drifter] Zoltán

Hojtsy Gábor képe

Ha a résztvevő listát hely szerint rendezed, akkor ott feltűnhetnek érdekes adatok (bár nem túl konzisztensen adták meg a népek a helyet). Néhány ember, akik feltűntek: Novák Áron, Kristof van Tomme Szegedről, aki Vass Laurával jön, bár Kristof nem beszél magyarul tudomásom szerint.

Itt látszik, hogy te nem adtad meg, hogy Magyarországról jössz! Ejnye. :)

Hojtsy Gábor képe

Oh, Áron elő is ad, szóval négy magyar előadó lesz :)

drifter képe

Mert "Budapest, Hungary"-t adtam meg "Hungary" helyett. Közben rájöttem hogy a keresődoboz használata egyszerűbb :)

Novák Áron képe

Kristóf azért egy picit tud magyarul, a brüsszeli Drupalconról hazafelé repülve vele beszélgettem, bár a társalgás magyar-angol hibrid módban zajlott :) Ahogy egyszerűbb volt.