Már ezer webhely a DrupalSites.net gyűjteményben

Hojtsy Gábor képe

A DrupalSites.net blogjában jelentette be a gyűjtemény fenntartója, hogy immár ezer Drupal által működtetett webhely érhető el a listában. A listában lévő kedvenceim között ott van egy Magyarországon készülő, de "angol nyelvű" fotóblog: andrey's daily light and shadow vagy a Drupal testreszabhatóságának egyik jó példája, a That Other Paper.

Természetesen nem kell messzire mennünk, a közösség által beküldött elemekből álló magyar Drupal webhely galériában is számos példás Drupal alapú megoldás található.

Kategóriák: 

Hozzászólások

andrew képe

azt lehet tudni, h milyen modul(ok) segítségével lehet ilyen (andrey's daily light and shadow) galériarendszert kialakítani 5.0 alatt?

lehetőleg offical relase állapotban lévő modulok és nem félig portolt fejlesztések érdekelnének, gondolom itt sem alpha státuszban lévő cuccal megy a rendszer.

pp képe

Nem tudom az ilyen az milyen, de amit én láttam belőla azt simán smik készítéssel meg lehet oldani.(meg pár beállítással)

pp

andrew képe

érdekelne az elképzelésed. alap image modul (+image gallery) tökéletesen megfelelne, ha tudnék vele ilyen next/prev dolgokat + teljes méretben megjelenítést úgy, h akkor a 8mpixeles képet ne a drupal sminkben akarja már megjeleníteni hanem új oldalon csak magát a képet.

andrew képe

nem annyira ide tartozik, szóval indítottam neki inkább egy új topic -ot:
http://drupal.hu/node/1746

pp képe

Ha jól látom éppen ez az oldal az 1000. ;)
http://drupalsites.net/weblink/superburo

pp