Április elején jelenhet meg a Pro Drupal Development

Hojtsy Gábor képe

Az amazon.com boltjában már előrendelhető John VanDyk és Matt Westgate Drupal fejlesztőknek szóló könyve a Pro Drupal Development. Sajnos úgy tűnik a könyv nem fog április eleje előtt megjelenni, de a közösségben már jó ideje hallani róla, nagy a várakozás.

A felhasználókra koncentráló könyvek után a kifejezetten fejlesztőknek íródott könyv segítheti a Drupal-képes fejlesztői kör szélesítését, amire pedig nagy igény mutatkozik.

Kategóriák: 

Hozzászólások

Illyés Edit képe

Reméljük, áprilisig tovább erősödik a forint...

Mostanában nem jártam az Apress eBook-shopjában - tudja valaki, hogy a megjelenés után mennyit szoktak várni az e-könyv megjelentetésével?

Anonymous képe

Nekünk jó lesz a pdf-es verzió is. :/

Illyés Edit képe

A könyv kapható az Amazonnál. Ha az ezen az oldalon található linkre kattintva lépünk át az Amazon honlapjára, akkor vásárlásunk egy kis összeggel a Drupal projektet működtető non-profit szervezetet támogatja.

Frissítés: bár azt jelzi az Amazon, hogy a könyv "in stock", azaz raktáron, ennek ellenére csak április 23-án kezdik szállítani.

pp képe

Nem kell tartani, hogy elveszik a csomag, itt az ebook!
Ráadásul még olcsóbb is, mert csak fele annyi, igaz nem viheted magaddal. (én próbáltam pdf ebook-ot kéziszámítógéppel olvasni, sajnos nincsenek jó tapasztalataim.)