Kockázat nélkül kipróbálható a Drupal

Hojtsy Gábor képe

A Drupal.hu szerverét is hosztoló Wish Internet Consulting gondozásában nemrég elindult a DrupalHoszting.hu, mely lehetővé teszi, hogy kockázatok és manuális telepítési munka nélkül kipróbáljuk a Drupal lehetőségeit. A szolgáltatás harminc napig ingyenesen használható, így jó utódja a korábban Négyesi Károly által felállított, de időközben megszűnt Drupal tesztszervernek, melyről másfél éve adtunk hírt.

Kategóriák: 

Hozzászólások

Anonymous képe

Árak? :)

Hojtsy Gábor képe

Drupal hoszting szolgáltatásunk keretén belül ingyenesen biztosítunk Önnek saját, kipróbálható Drupalt. Az alábbi űrlap kitöltése után elkészítjük Önnek tárhelyét, melyről néhány percen belül e-mailben értesítést kap. A regisztráció után rövidesen használhatja is saját Drupalját, melyet 30 napig ingyenesen tudunk biztosítani. [...] Bővebb felvilágosítással ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére az info kukac drupalhoszting pont hu címen.

Anonymous képe

Köszi.

kovee képe

Üdv
Az lenne a kérdésem h a drupalhosztin.hun létrehozott próba tárhelyemet át tudom kölötztetni egy saját/bérelt szerverre h onnan fusson v ott elölről kezdve kell felépítenem az egész oldalt?
Köszi Üdv Kovee

Hojtsy Gábor képe

Idézet az oldalról:

Bővebb felvilágosítással ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére az info kukac drupalhoszting pont hu címen.

kovee képe

Tudod nemtom h miért egyszerűbb idemásolni egy szöveget h itt nézz utánna meg ez nem aza hely, minthogy leirod az egyszerű választ.
Mindegy ettől még ugyanugy a drupalt fogom használni.
Üdv Kovee

Hojtsy Gábor képe

Én nem tudom a választ, nincs közöm ehhez a szolgáltatáshoz. Megadtam, hogy hol tudod megkérdezni, amit szeretnél tudni.