Régiók felhasználása bárhol phptemplate sminkben

Hojtsy Gábor képe

A Drupal fejlesztői listán merült fel nemrég, hogy a 4.7.0-val elérhetővé vált tetszőleges régió támogatás képességeit a fejlesztők nem használják ki. Pedig nem különösebben bonyolult saját régiót definiálni, még akkor sem, ha phptemplate sminket készítünk. Ráadásul ezt a régiót akár a megjelenített tartalmak mellett is prezentálhatjuk, szerzői információt, kapcsolódó linkeket vagy hasonlót megjelenítve. Erről szól Nick Lewis How to create a block region for node.tpl.php című írása.

Kategóriák: 

Hozzászólások

Paal képe

Pont ezt akartam megkérdezni, ezért is néztem meg a drupal.hu oldalt, hogy felíratkozhassak a levlistára. Bejön a kezdőoldal és ott a cikk :)

Köszi, Pali

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

Őry Máté képe

én hiányosnak érzem a phptemplate dokumentációját, nem találtam például emberi nyelven sehol sem, h a variables hook visszavárja-e a régi változókat. a kódban utánanézni lusta voltam, annyira nincs szükségem rá. killes(?) is írt a témában, ő erről ellenkezően vélekedett, mint nick. nekem mind2 instabillá tette a rendszert, úgyhogy nem is foglalkoztam vele. (tényleg nincs rá szükségem :)