Elindult a Drupal.hu

Bártházi András képe

Egy hónapnyi tesztidőszak után örömmel jelenthetjük be: a véglegesnek szánt drupal.hu címen elindult a Drupal tartalomkezelő magyar honlapja. Ez alatt a pár hét alatt számos érdeklődő kapcsolódott be a munkákba, s ennek köszönhetően jelentős haladást értünk el. Egy jól működő fordítói csapat állt össze, a 4.5-ös Drupal kiadás fordításának befejezése immáron nagyon közel van. A dokumentációs csapat munkájának köszönhetően elindult a magyar Drupal kézikönyv kialakítása, továbbá több cikk is született már. Mi, adminisztrátorok pedig a háttérben tesszük a dolgunkat, s azon munkálkodunk, hogy egy még jobban használható, s még több információt magába foglaló oldalt tudjunk nyújtani a Drupal iránt érdeklődőknek. Várjuk hát mindenki jelentkezését, aki segíteni szeretné munkánkat!

Hogy hogyan lehet bekapcsolódni? Minden csapat munkáját egy-egy levelezőlista segíti. Ha valaki a fordításban szeretne részt venni, iratkozzon fel a fordítás levelezőlistára, olvassa el a rendelkezésre álló dokumentumokat (ehhez SVN hozzáférést is kérnie kell), jelezze a listán, hogy mit szeretne fordítani, s bátran kezdjen bele a fordításba! Ha valaki az oldalon olvasható dokumentációkat szeretné gyarapítani, iratkozzon fel a dokumentációs listára, jelezze, miről kíván írni, s küldje be a felületen az anyagot!

Kérdéseket, észrevételeket szívesen fogadunk a fórumunkon, illetve a support levelezőlistán is!

S ennyi még nem volt elég? Nekünk biztosan nem. Folytatjuk a munkát, hogy egy még tartalmasabb, méginkább a felhasználók kezére álló portál hirdesse a Drupal rendszer lehetőségeit!

Kategóriák: 

Hozzászólások

Anonymous képe

Én nemrég találkoztam először a Drupal-lal, és baromira megtetszett. Előtte Mambóztam, illetve saját CMS gyökereket írogattam, de hamar belefáradtam az egészbe.
A Drupal nagyon könnyen kezelhető, és ez a magyar nyelvű lap még közelebb hozza a magyar fejlesztőknek. Köszi! :)