zászlók

vidamfuz képe

Sziasztok,
kerestem a választ, de egyelőre nem találtam meg, így felteszem kérdésemet.
Jobb oldalon van a nyelvválasztó (2 zászló), továbbá megjelenik 2 zászló a szövegek alján is. 1. Ez tkp nem kéne ide, de nem tudom hogyan vegyem ki onnan.
2. Ez a fő probléma:
ami jobb oldalon van választó nem azt a linket mutatja mint a szöveg alján lévők. A jobboldaliak, ugyanarra az oldalra visznek mint a magyar kezdőlap, egy -de vagy -en különbséggel, de ugyanaz a kezdőoldal jön elő. Az alsóknál meg a saját nyelvére már lefordított kezdőlap (jó menüpontokkal) látszik. A kérdésem, h mi ennek az oka s hogyan tudom a jobb oldali választókat a megfelelő oldalra irányítani és ha ez megvan kivenni az alsó nyelvválasztókat?

Köszönöm!

ui:
nem találom Gusztáv jegyzetében a megfelelő részt sem...

Drupal verzió: 
dj képe

admin/settings/language/i18n -> Content translation links -> Hide content translation links pipa

0
0

Üdv!
Dudás József

vidamfuz képe

Ez jó, köszönöm!
Addig viszont nem szeretném eltenni lábalól a még jól működő nyelvválasztókat, amíg a jelenleg felül lévők nem működnek. Itt megtekinthetők a hibák: www.teszt.bothmer.hu A felsők változatlanul nem jó helyre mutatnak, míg az oldalakon a szöveg alján levők igen. A fentiek megnyomásával egy tkp nem élő oldalra jutunk (csak két menüpont látszik, holott egyiknek sem úgy kellene, de ezt egy másik kérdésben írtam meg), a szöveg alattiak pedig a jó helyre visznek. Hogyan lehet ezt összefésülni? A fentieknek kellene oda mutatnia, ahová a szöveg alattiak mutatnak jelenleg.

köszönöm
eztis :)

0
0