XML sitemap beállítása taxonomy term-ekre

Kocsis Kata képe

Keresőoptimalizálással bíbelődöm. Nagyon jó benne a Drupal, már csak néhány apróságot nem értek.

Elvileg a taxonomy term-ökhöz is megadhatok META tageket, és én meg is adtam, de mentés után üresek maradnak a következő mezők:

Összefoglaló
Kulcsszavak
Haladó beállítások/Keresőrobotok checkbox beállítások

A META jelölőknél beállított alapértelmezések viszont bekerülnek az "Oldal címe" és a "Leírás" mezőkbe. Tehát csak félig tudom kitölteni a taxonomy term-re vonatkozó lehetséges meta jelölőket.

Az első kérdésem, hogy vajon, miért történik így?

/Előzetes beállítások: A taxonomy szótáraknál is beállítottam az XML Webhelytérkép résznél, hogy "Beleértve" legyen a szótár, és a term kifejezéseknél is egyesével megtettem ugyanezeket a beállításokat./

Az xml sitemap-ben szerepelnek ezek az oldalak, de az "utolsó módosítás dátuma" és a "Gyakoriság" oszlopok üresek.

Még egy információ, hogy teljes legyen a kép, ezt a figyelmeztető üzenetet kapom az XML sitemap modul Beállítások részénél:

Notice: Undefined index: taxonomy_term xmlsitemap_taxonomy_xmlsitemap_link_info_alter() függvényben (/var/www/vhosts/induserv.hu/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_taxonomy/xmlsitemap_taxonomy.module 19 sor).
Notice: Undefined index: bundles xmlsitemap_taxonomy_xmlsitemap_link_info_alter() függvényben (/var/www/vhosts/induserv.hu/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_taxonomy/xmlsitemap_taxonomy.module 19 sor).
Notice: Undefined index: tags xmlsitemap_taxonomy_xmlsitemap_link_info_alter() függvényben (/var/www/vhosts/induserv.hu/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_taxonomy/xmlsitemap_taxonomy.module 19 sor).
Notice: Undefined index: admin xmlsitemap_taxonomy_xmlsitemap_link_info_alter() függvényben (/var/www/vhosts/induserv.hu/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_taxonomy/xmlsitemap_taxonomy.module 19 sor).
Notice: Undefined index: path xmlsitemap_taxonomy_xmlsitemap_link_info_alter() függvényben (/var/www/vhosts/induserv.hu/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_taxonomy/xmlsitemap_taxonomy.module 19 sor).

Ismerős valakinek? Mit nem állítottam be, mi lehet a gond?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Kocsis Kata képe

Ezt találtam: http://drupal.org/node/1142362
de ez nekem nem oldotta meg a problémát (annyit javasol, hogy az xml sitemap DEV verzióját használjam).

A jelenség ugyanaz maradt.

0
0