xml sitemap üresen jön létre

aksza képe

Sziasztok!
Megörököltem egy eléggé összegányolt honlapot, amit nagyjából sikerült tisztába tennem. Próbálgattam, hogy a keresők indexelték-e egyáltalán az oldalt és arra jutottam, hogy egyáltalán nincs egyik kereső indexében sem.

Ezután nem drupal modullal (http://www.xml-sitemaps.com/) próbáltam egy xml webhely térképet készíteni (mint a keresők) de ez is teljesen üresen jött létre, az útvonalakkal kapcsolatban semmi adat nincs benne, csak a webhelytérkép fejléce.

Az oldalt megpróbálták többnyelvüsíteni, de ez nem sikerült, arra gondoltam, hogy emiatt van valami gond az útvonalakkal, ami miatt nem tud elkészülni a site map. Különböző beállítások után látszólag sikerült ezt is rendbe tenni, megszüntettem a hu / en előtagokat, látszólag minden rendben, azonban az xml sitemap továbbra is üresen készül el, és persze a google sem idexel.

Ha valaki esetleg találkozott hasonló problémával, akkor szívesen fogadnék valami tanácsot, hogyan tovább, miért látja úgy a sitemap készítő oldal, hogy nincs útvonal.

Nincs semmi szokásostól eltérő modul fent, az oldal angolul lett telepítve eredetileg, de láthatóan próbálkoztak magyarítani is, de ez sem volt sikeres.