XML-export views-ból

ipeto képe

Sziasztok!
XML-t kellene exportálnom egy nézetből, mégpedig úgy, hogy az XML egy része a nézet soraiból áll, de előtte vannak olyan "fejléc"adatok, amelyek nézetenként (így xml-enként) egyszer szerepelnek csak. Az adattartalom összeszedése nyilván nem probléma, a szükséges xml-tag-ekkel (amelyeknél fontos, hogy kis- és nagybetűket is tartalmaznak) körberakom a mezőket, a file generálását meg úgy gondoltam, hogy kap az oldal egy template-et, ami lényegében csak a $content változót adja vissza.
Viszont jelentkezett egy probléma rögtön az elején: Ahogy említettem fent, a nézet fejlécébe is kerülnének mezők, pl. így:

<intézményNév>Az intézmény neve a megfelelő mezőből</intézményNév>

A probléma pedig az, hogy az oldal létrehozása során a záró tag-et (de csak a zárót!) átalakítja végig kisbetűssé, így nyilvánvalóan nem lesz helyesen formázott az xml. A kérdésem tehát, hogy vajon mi okozhatja ezt és hogyan lehetne lebeszélni erről?
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szt képe

Van egy ilyen modul, ami xml-t (is) tud generálni views-ból, nem próbáltad?
http://drupal.org/project/views_bonus

0
0
ipeto képe

Az ebből kiszervezett views data export-ot próbáltam. Nekem olyan xml-re lenne szükségem, amiben van egy "fejléc" rész (tehát olyan mezők, amelyek xml-enként egyszer fordulnak elő), valamint a nézet adatsoraiból álló rész.
Namost a gond ott van, hogy (ha jól látom) a views data export nem kezeli a nézet fejlécébe helyezett tartalmakat, saját fejléce meg nincs. Sőt: létezik a views datasource modul, ennek van saját fejléc mezője, viszont az meg nem értelmezi a cck mezők helyettesítési mintáit.
Szóval egyelőre még a leginkább megfelelő megoldásnak az tűnik, hogy egy oldal típusú megjelenítés fejlécébe rakom az egyszeri cck-mezőket, a nézet mezői közé az ismétlődő cck-mezőket, aztán hajrá... Csak ugye ez a fenti probléma...

0
0