XFckeditor modult készítettem

nyuszis képe

Nagyon szeretem az FCKeditor-t (meg persze a Drupált) és ugyan van már module Drupálban hozzá, de az nem kezel felhasználónkénti könyvtárakat a képeknek. Nekem pont arra volt szükségem, így írtam 1 új modult, mivel az "eredeti" nem igazán volt "szép" kód, ahoz hogy átírjam. Mivel úgy gondolom másnál is felléphet az igény, ezért most feltöltöm.
xfckeditor
nYuSZi

yaanno képe

Ráadásul működik (még az imagebrowser is)! :) Köszönöm. Egy kérdés, bár ez szorosabban az editorhoz kapcsolódik: a hosszú ékezetes karaktereket, pl űúáéó az editor html formára hozza, nem lehetne ezt valahogy kicselezni úgy, hogy az editor a drupal rendszerre bízza a karakterek kódolásának gondját?

0
0
pofe képe

Még csak 2 hete ugrottam fejest a Drupal és az FCKEditor használatába. Nem tetszett, hogy az FCKEditor a relatív utvonallal megadott képeket nem jeleníti meg. Nem tudom, hogy ez másnak sikerült-e, de az alábbi linken is azt olvastam, hogy ez nem megy neki.
http://www.zope.org/Members/macadames/FCKeditor.Plone_2.0.2

Megpróbáltam megoldani, de ehhez az XFCKEditor.module-on kívül 3 helyre is bele kellet piszkálnom a Drupalba:
common.inc (function form_textarea)
node.module (function node_save)
block module (function block_box_save)

Miután még nem látom át az egész Drupal-t, lehet, hogy még máshol is bele kellene nyúlni, de így most a blokkok és a node-ok editálása előtt a relatív utvonalakat átalakítja teljes útvonalá és mentés előtt pedig kiveszi belőle a saját honlap $base_url-jét.

Kiváncsi lennék, hogy más hogy használja az FCKEditort?
Van-e ennél egyszerűbb Drupal-osabb megoldás?
Ha nincs, akkor jó lenne ilyen hookokat beletenni.

0
0